SON DAKİKA! REDHACK YİNE HACKLEDİ!

SON DAKİKA! REDHACK YİNE HACKLEDİ!

Türkiye'nin hacker gruplarından Redhack bakın bu sefer nereyi hackledi!

Daria Algan

 

Türkiye'nin hacker gruplarından Redhack bu sefer DANIŞTAY'I HACKLEDİ! Adından sıkça bahsettiren hacker grubu Danıştay resmi sitesini hacklediğini böyle duyurdu! Başbakan Erdoğan'ın bu gün, katıldığı Danıştay Açılış Töreni sırasında Barolar Birliği Metin Feyzioğlu'nun konuşmasına müdahale ederek "edepsiz" demesinin ardından, Danıştay başkanı bir açıklama yaparak, Feyzioğlu'nun konuşmasını tasvip etmediklerini duyurmuştu.

Ünlü Hacker gurubu Redhack bu gelişme üzerine Twitter hesabundan attığı mesajlar ile Danıştay sitesini çökerttiği iddiasında bulundu. Haberi yayınladığımız saatlerde siteye ulaşmak istediğimizde karşılaştığımız  görüntülerin ekran çıktılarını yayınlıyoruz.

anket-haber-ici-008.jpg

Olayın ardından Haber Artı çok ilgi göreceğini düşündüğümüz bir anket düzenledi. Danıştay açılışında meydana gelen olayların ardından yurt içi ve dışından gelen tepkiler büyük yankılara neden oldu. Anketimizde ortaya çıkan sonuçlar ise yine şaşırtıcıydı. 2 değişik seçeneğin tercih edilebileceği ankete okurlar şöyle tepki verdi.

 

Danıştay'ın resmi sitesinin linkine tıklandığında ise ziyaretçiler beyaz bir ekranla karşılaştı...

İŞTE DANIŞTAY SİTESİNİN EKRAN GÖRÜNTÜSÜ

Kullanıcıları bir süre sonra ''Danıştay'ın hata verdiği'' yazısıyla karşılaştı...

 

Kaynak:Haber Kaynağı