Toyota Innova HyCross'un temel özellikleri açıklandı

Toyota Innova HyCross'un temel özellikleri açıklandı

Mevcut Innova'ya kıyasla 200 kg daha hafif olan yeni Innova daha çevik ve daha iyi bir dönüş yarıçapına sahip olarak karşımıza çıkıyor. İşte tüm detaylar...

Toyota Innova HyCross kısa süre önce tanıtıldı. Innova Crysta'nın üretimi durdurulmadı ancak HyCross onun üzerinde konumlandırıldı. Bu MPV, segmentinde ilk olan bir dizi özellik ile piyasaya çıktı. İşte yeni Innova HyCross'un bilmeniz gereken bazı temel özellikleri.

Toyota Innova HyCross temel özellikleri:

Tüm LED aydınlatmalar

Innova HyCross'un ön kısmında çift fonksiyonlu DRL'lere sahip üç gözlü LED farlar, arka kısmında ise LED Kuyruk Lambaları bulunuyor. Innova ilk kez tamamen LED aydınlatma sistemine sahip oluyor.

Çok Bölgeli Klima

Yeni Innova HyCross artık ön ve arka yolcuların farklı klima sıcaklıklarını uygun şekilde ayarlayabilecekleri çok bölgeli klima ile donatılmıştır.

Panoramik sunroof

Innova ilk kez bir açılır tavana sahip oluyor. Bu da normal bir elektrikli sunroof değil, panoramik bir sunroof.

Ön havalandırmalı koltuklar

Yeni Innova HyCross havalandırmalı ön koltuklarla birlikte geliyor. Segmentinde ilk olan bu özellik yaz aylarında faydalı oluyor ve konforu artırıyor.

Elektrikli bagaj kapağı

Bu çok amaçlı araç ayrıca elektrikli bagaj kapağı özelliğiyle donatılmıştır. Sadece bir düğmeye basarak bagaj kapağı açılır ve aynı şekilde kapanır.

360 derece kamera görüntüsü

Innova HyCross 360 derecelik bir kamera görüntüsüne kavuşuyor. Sürücünün bilgi-eğlence ekranı aracılığıyla aracın dışındaki her şeye göz kulak olmasını sağlıyor. Bu kameralar geniş bir görüş sağlamak ve kör noktaları kapatmak için aracın stratejik noktalarına yerleştirilmiştir.

Arka güneşlik

Güneşlikler arka yan camlara yerleştirilir. Güneş parıltısını ve güneşin aracın içine ısı transferini azaltmaya yardımcı olur. Bu da segmentte bir ilk olma özelliği taşıyor.

10.1 inç bilgi-eğlence sistemi

Innova HyCross, kablosuz Android Auto ve Apple CarPlay bağlantısına sahip geniş bir 10,1 inç kayan dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemine sahip.

Elektronik park freni

Innova HyCross elektronik park freni veya elektronik el freni özelliğine sahiptir. Sistemi etkinleştirmek ve devre dışı bırakmak için bir düğme bulunmaktadır. El freni etkinleştirildiğinde, fren balataları aracı durdurmak için kapanır; tersine, devre dışı bırakıldığında, fren balataları serbest kalır.

Hibrit motor

Segmentinde hibrit bir motorla çalışan ilk araçtır, bu nedenle güç çıkışını, üç sürüş modunu (eko, normal ve güç) açıklayın.

Monokok şasi

Bir Innova için bir ilk olan monokok şasiye dayanmaktadır. Bu da mevcut Innova'ya kıyasla 200 kg daha hafif olmasını sağlıyor. Ayrıca daha çeviktir ve daha iyi bir dönüş yarıçapına sahiptir.