Samsun'da Bıçaklı Dehşet Güvenlik Kamerasında

Samsun'da Bıçaklı Dehşet Güvenlik Kamerasında

Samsun'da akıllara durgunluk veren olayda Yaşar Şeker adlı kişi telefon dükkanı işleten Kemal Akkaya'nın yanına gelerek etiket kesme bahanesi ile istediği bıçakla Akkaya'ya saldırarak öldürdü.

Samsun'da bir kişi giysisindeki etiketini kesme bahanesiyle bıçak istediği şahsı, aldığı bıçakla öldürdü. Hayatını kaybeden kişinin bıçaklandıktan sonra saldırgan şahıstan kaçtığı an ise güvenlik kamerasına yansıdı. Çarşıda bulunan müşteri ve esnafın gözleri önünde işlenen bu vahşi cinayetin ardından Yakalanan katil zanlısı Yaşar Şeker'in soğukkanlı bir şekilde Yaşak Akkaya'yı neden öldürdüğü anlaşılamadı

YABANCILAR PAZARINDA  SIR CİNAYET

Olay, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Yabancılar Pazarı yanında 2 gün önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yabancılar Pazarı'nda telefon dükkanı olan Kemal Akkaya dükkanının dışarısında dururken bir süre sonra yanına Yaşar Şeker geldi. Şeker, montundaki etiketi kesmek için Akkaya’dan bıçak istedi. Bıçağı alan Şeker, etiketi kestikten sonra Akkaya'nın göğüs bölgesine bıçakla vurmaya başladı. 

HASTANEYE KALDIRILDI AMA

Yaralı şahıs çevredeki esnafın ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedaviye alınan Akkaya, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

YAKALANDI AMA NEDEN ÖLDÜRDÜ

Olay yerinden kaçan Yasin Şeker ise kısa sürede Cinayet Büro ekiplerince yakalandı. Şeker, polisteki sorgusunun tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. Ancak kalabalık bir ortamda yüzlerce kişinin gözleri önünde işlenen bu cinayetin nedeni ya da zanlının ifadesinin açıklanmaması dikkat çekti.

NEDEN ÖLDÜRDÜĞÜ VE İFADESİ AÇIKLANMADI

SON NEFESİNDE BÖYLE KAÇTI

Öte yandan, bıçakla öldürülen Akkaya, bıçaklandıktan sonra kanlar içinde şahıstan kaçmaya başladı. Bir süre sonra dükkanının önüne gelen Akkaya burada yere yığıldı. Akkaya’nın bıçaklandıktan sonraki kaçışı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

İlgili Haberler