Sakarya'da korkunç patlama

Sakarya'da korkunç patlama

Son dakika haberine göre, Sakarya'da sabah saatlerinde tüm kentte korku yaratan bir patlama sesi ardından gökyüzüne yükselen alev topu büyük endişe yarattı, önce deprem sanılan patlamanın ardından Sakarya valisi bir açıklama yaptı

Son dakika haberi... Sakarya' nın Arifiye ilçesi Çaybaşı Değirmendere mevkiinde doğalgaz hattında meydana geldiği düşünülen yangın üzerine itfaiye ekipleri bölgeye sevkedildi. Cumhuriyet'in Dha'ya dayandırdığı haberine göre patlama ile ilgili Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir bir açıklama yaptı. 

TÜM KENTTEN GÖRÜNEN ALEV TOPU

Patlamayla ilgili ilk bilgiyi DHA Muhabiri Aziz Güvener aktardı.Güvener, alev topunun tüm kentte görüldüğünü söyledi. Güvener şunları anlattı: "Olayı şu anda yakından gören kimse yok. Sabah saatlerinde 07.50'de bir patlama sesi ve alev topu meydana geldi. 

TÜM KENTTEN BÖYLE GÖRÜNDÜ

ÖNCE DEPREM SANDIK

Bu alev topu Sakarya'nın tüm mahallelerinden görülüyor." Kemaliye köyünde yaşayan bir görgü tanığı "Biz önce deprem sandık. Şu anda ekipler müdahale etti, yangın kontrol altına alındı" dedi.

VALİ'DEN AÇIKLAMA

Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir patlamayla ilgili açıklama yaptı. Vali Nayir, "Saat 07.30 gibi ulaştı. Yangın ihbarı şeklindeydi. Doğalgaz ana iletim hattında bir yangın olduğu, o bölgede de heyelan riskine ait çalışmaların yapıldığı bilgiler de var. Bizim ilk tahminimiz, değerlendirmemiz bu heyelana bağlı bir doğalgaz sızıntısı ve yangını çıkmış olabilir diye düşünüyoruz. Can kaybı ve yaralı yok. Kısa zamanda biteceğini tahmin ediyoruz." dedi.

DEV ANKET İSTANBUL BÜYÜKŞEHİRE HANGİSİ BAŞKAN OLACAK

DEV ANKET İSTANBUL BÜYÜKŞEHİRE HANGİSİ BAŞKAN OLACAK

DEV ANKET ; BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE HANGİSİ BAŞKAN OLACAK

DEV ANKET ; BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE HANGİSİ BAŞKAN OLACAK

İlgili Haberler