Piyasalar Karıştı İşte Son Durum

Piyasalar Karıştı İşte Son Durum

Geçen hafta oldukça sert hareketlerin yaşandığı Dolar fiyatında bu hafta gerçekleşen yatay seyir devam ediyor, işte Dolar'da son durum

Dolar/TL Türkiye-ABD ilişkilerine yönelik endişelerle geçen hafta yaşanan sert yükselişlerin ardından bu hafta nispeten daha sakin bir seyir izliyor. Bu sabah dolar/TL güne 5.47 seviyesinin hemen altında başladı. 

Dolar/TL geçen hafta hareketli günler geçirirken bu hafta yatay bir seyir izliyor. Bu sabah dolar/TL güne 5.47 seviyesinin hemen altında başladı. Dolar/TL ise saat 07:10 itibari ile güne 5.4605/ 5.4635 seviyesinde işlem görüyor. Söz konusu seviyelerdeki seyri devam ediyor.

Bir bankacı, “Piyasalar oldukça sakin. Ancak seçime kadar kur yavaş yavaş yukarı hareketini sürdürecek gibi görünüyor. Şu an için Brexit piyasalar için risk unsuru. Ayrıca gelişmekte olan piyasalardaki genel havayı takip etmek gerek” dedi.

İNGİLTERE KARIŞIKLIĞI

999.jpg

Dolar, dün sert yükselen sterlinin bugün hafif gerilemesiyle dokuz günün dip seviyesinden yükseldi. İngiltere parlamentosunun dün yapılan oylamada AB ile ilişkileri düzenleyecek herhangi bir anlaşma olmadan AB’den ayrılmayı reddetmesinin ardından sterlinin yüzde 2’den fazla yükselmesiyle dolar değer kaybetmişti.

İngiltere parlamentosunun 29 Mart olarak planlanan AB’den ayrılma tarihinin ertelenmesini bugün oylaması bekleniyor.

İTALYA'DA 17 BİN DOLARA EV

ALTINDA SON DURUM

Öte yandan dün güne artışla başlayan altın fiyatları, bugün sakin seyir izliyor. 229 liradan işlem gören altın fiyatları, yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Peki çeyrek altın kaç lira? İşte 14 Mart Perşembe güncel altın fiyatları…

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM

Güncel altın fiyatları;

Gram altın 227 lira alış, 229 lira satış,

Çeyrek altın 370 lira alış, 378 lira satış,

Yarım altın 741 lira alış, 756 lira satış,

Cumhuriyet altını 1525 lira alış, 1541 lira


 

DEV ANKET İSTANBUL BÜYÜKŞEHİRE HANGİSİ BAŞKAN OLACAK

DEV ANKET İSTANBUL BÜYÜKŞEHİRE HANGİSİ BAŞKAN OLACAK

DEV ANKET ; KAYSERİ'YE HANGİSİ  BAŞKAN OLACAK

DEV ANKET ; KAYSERİ'YE HANGİSİ BAŞKAN OLACAK

İlgili Haberler