PES 2017 RESMİ OLARAK DUYURULDU

PES 2017 RESMİ OLARAK DUYURULDU

Merakla beklenen PES 2017 yapılan tanıtımla duyuruldu. Efsane oyun PES 2017 için Konamı özel bir sayfa hazırladı. İşte merakla beklenen PES 2017 hakkında o detaylar...

Futbol meraklılarının uzun süredir beklediği Oyun PES 2017, Konami tarafından resmi olarak duyuruldu. Oyunun yapımcısı Konami tarafından hazırlanan web sayfası ile oyunun Playstation4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 ve PC platformu için piyasaya sürüleceği belirtildi.


Uzun süredir beklenen PES 2017'nin çıkış tarihi hakkında net bir tarih şu an için paylaşılmadı. Daha önceki PES oyunlarından alışkın olduğumuz FOX Engine oyun motorunun geliştirilmiş versiyonu kullanılan PES 2017, Real Touch adındaki yeni teknoloji ile özellikle oyun esnasındaki ikili mücadelelerde gerçeklik hissini en üst düzeye çıkaracak. 

 

Önceki yıllarda FIFA ve PES oyunlarının tahmini eylül, ekim aylarında piyasaya sürüldüğünü biliyoruz. EA Games'in amiral gemisi oyunlarından olan FIFA'nın çıkış tarihinin şu an belli olmaması, Konami'nin PES 2017 için aynı satış politikasını uyguluyor olabileceği sorusunu akıllara getiriyor.

Şu an için hakkında çok fazla detay paylaşılmayan PES 2017'in, haziran ayında düzenlenecek olan E3 oyun fuarında çıkış tarihinin açıklanması bekleniyor.

İşte Konami'nin PES 2017'nin duyurulması için yayınladığı oyun görselleri.

 

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı