Ormanda Elinde Alev Makinesi İle Yakalanan Görevli Kamerada

Ormanda Elinde Alev Makinesi İle Yakalanan Görevli Kamerada

Günlerdir başta İzmir olmak üzere kıyı kentlerinde süren ve müdahale edilmeyen yangınlar ülke genelinde büyük tepkilere neden olurken, Tele1 de yer alan ve vatandaşlar tarafından çekildiği bildirilen görüntüler ve haber şu şekilde.

Tele1 haber sitesinde yer alan bir haber ve görüntülerde elinde alev makinesi bulunan orman görevlisi üniformalı şahış vatandaşlar tarafından görüntülenince olan çıktı. Günlerdir başta İzmir olmak üzere kıyı kentlerinde süren ve müdahale edilmeyen yangınlar ülke genelinde büyük tepkilere neden olurken, Tele1 de yer alan ve vatandaşlar tarafından çekildiği bildirilen görüntüler ve haber şu şekilde.

ORMANLARI KİM YAKIYOR ?

‘Ağaçları Ornan Bakanlığı görevlisi tutuşturdu’ iddiasına ilişkin sosyal medya da yayınlanan video da tüyler ürpertici bir görüntüye yer verildi. İddiaya göre; “üzerinde orman bakanlığı logolu kıyafet olan şahıs alev makinesi (pürmüz) ile ormanı yakarken vatandaşlar tarafından suç üstü yakalandı. Vatandaşla görevli arasında geçen konuşmada ise görevlinin vatandaşlara ‘Git şikayet et dediği’ duyuluyor.

YOK ARTIK