Ölümlü kazada kavgayı, polis havaya ateş ederek yatıştırdı

Ölümlü kazada kavgayı, polis havaya ateş ederek yatıştırdı

Bursa'da kamyon hafriyat kamyonuna arkadan çarptı. Olayda 43 yaşındaki Tahir Şık sıkıştığı araçta hayatını kaybederken, sürücü olan ağabeyi Yasin Şık yaralandı. Tahir Şık'ın sıkıştığı araçtan çıkarılması geciktiği gerekçesiyle yakınları polise saldırdı. P

Merkez Osmangazi İlçesi'nde, meyve yüklü kamyonetin sürücüsü Yasin Şık, ilk olarak Yasin Ortakaya’nın kullandığı cipe, ardından aynı cadde üzerinde park halindeki hafriyat yüklü kamyona çarptı. Kaza sonrası kamyonette yolcu olarak bulunan sürücünün kardeşi Tahir Şık sıkıştığı araçta hayatını kaybetti. Yaralı olan ve o da sıkışan Yasin Şık ise AFAD ve Bursa itfaiyesi tarafından kurtarıldı.

 

ORTALIK KARIŞTI POLİS HAVAYA ATEŞ AÇTI


Sürücü Yasin Şık'ın kurtarılmasının ardından, ekipler hayatını kaybeden Tahir Şık'ı araçtan çıkarmak için yoğun çaba harcadı. Olay yerine gelen Şık'ın yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Tahir Şık'ın araç içerisinden kurtarılması sırasında kurtarma ekiplerinin geciktiğini ileri süren Şık'ın yakınları, polisle tartışmaya başladı. Bu sırada ortalık bir anda karıştı ve Şık'ın yakınları polise saldırmak istedi. Olayları yatıştırmak isteyen polis kavganın büyümesi üzerine havaya 2 el ateş etti.Polis, biber gazı sıkarak olayları yatıştırdı.

YOL SAATLERCE TRAFİĞE KAPALI KALDI


Kazanın meydana gelmesinin ardından İstanbul-Bursa yolu 3 saat boyunca araç trafiğine kapatıldı. Yolun tamamen kapanmasıyla birlikte İstanbul-Yalova istikametinden gelerek şehir merkezi istikametinde giden araçların geçişi, Demirtaş Mahallesi'ndeki alternatif karayolu güzergahından sağlandı.

İlgili Haberler