MERAL AKŞENER REFERANDUM SONUCUNU AÇIKLADI

MERAL AKŞENER REFERANDUM SONUCUNU AÇIKLADI

Çanakkale'ye giderken Tekirdağ'da mola veren meral Akşener, referandum anket sonuçlarını açıkladı

Bu gün çanakkale'de bir otelde gerçekleştirdiği toplantıyı polis basan ancak kalabalık direnince toplantı salonunun eklektriği kesilen Meral Akşener'den referandum sonucuna ilişkin ilginç bir açıklama geldi.

BÜYÜK BİR BASKI ALTINDA KALABİLİRSİNİZ

MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener, Anayasa referandumunda sandıktan ‘hayır’ çıkacağını belirterek, “Yalanı abartısı olamayan bir insanım. Size rakam vererek söylüyorum. Yüzde 56 hayır, yüzde 37 evet gibi bir sonuç çıkıyor. Bundan dolayı özellikle Trakya’da çok büyük bir baskıyla karşılaşabilirsiniz dedi.

ÇANAKKALE ÖNCESİ TEKİRDAĞ DA MOLA

Meral Akşener, ‘Milli iradenin önemi’ konferansı katılmak üzere Çanakkale’ye giderken Tekirdağ’a mola verdi. Bir restoranla kalabalıkla bir araya gelen Akşener, Anayasa referandumuyla ilgili değerlendirmede bulundu. Eline ay-yıldızlı kına yaktığı görülen ve yalanı olmayan bir insan olduğunu söyleyen Akşener, “Size rakam vererek söylüyorum. Yüzde 56 hayır, yüzde 37 evet gibi bir sonuç çıkıyor. Bundan dolayı özellikle Trakya’da çok büyük bir baskıyla karşılaşabilirsiniz. 

BAŞBAKAN'DAN SKANDAL AÇIKLAMALAR

Hayırcıları bir Başbakan terörist olmakla suçlayabiliyor ise, bu skandaldır. Bir ülkenin Başbakanına yakışmaz. Dolayısı ile her sandığa gitmek aleni bir süreç. Buna da biz ‘hayır’ diyeceğiz. Bunun için çalışmalarımızı Çanakkale’den başlatıyoruz. Çünkü Çanakkale ne yaptı? Dedi ki ‘Dur yolcu dur. Buradan geçemezsin’ O yüzden biz de Çanakkale de dur diyeceğiz. Bu Anayasayı geçiremezsin. Milletimiz ‘hayır’ diyecek dedi.

“AYAĞINDAKİ PRANGALAR NEDİR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren Meral Akşener, “Sayın Cumhurbaşkanı konuşuyor. Diyor ki ayağımda prangalar var. Türkiye 15 yıldır yönetiliyor. Hadi 2002, 2007 yıllarında Ahmet Necdet Sezer Vardı iki başlılığı kabul ettik. 

Sonra sayın Abdullah Gül Cumhurbaşkanı oldu. Daha sonra kendisi Cumhurbaşkanı oldu ve istediğini Başbakan yaptı. Birini atadı beğenmedi, yenisini getirdi. Bu noktada şu soruyu sormak isterim. Sayın Cumhurbaşkanı, ayağındaki prangalar nedir, Kimdir ve neredendir" dedi.

BASKI OLACAK DEDİ TOPLANTISINI POLİS BASTI. İŞTE O GÖRÜNTÜLER

 

İlgili Haberler