MEMLEKETİ EL ELE MAHVETTİNİZ

Memleketi yangın yerine çevirdiler, şimdi de hep bir ağızdan bağırıyorlar “Barışa Sabotajmış”.
Ne sabotajı kardeşim.
Kandil’den PKK terör örgütünün elebaşları Karayılan, Ok, PKK’nın Türkiye Büyük Millet Meclisindeki temsilcileri başta Selahattin Demirtaş olmak üzere bütün HDP vekiller sosyal medya üzerinden  
“Gençleri kadınları 7'den 70'e Herkesi Kobani'ye Sahip çıkmaya Onurumuzu Namusumuzu Korumaya Metropolleri işgal etmeye çağırıyoruz” diye mesajlar atıyor. Ondan sonrada çıkmışlar sabotaj diye yırtınıyorlar. Sen bu şekilde seni destekleyen İstanbul’da bir inşaatta işçilik yapan, Hakkâri’de dağda çobanlık yapan vatandaşa çağrı yapacaksın sonra sabotaj diyeceksin. Yaptığın çağrılardan gariban halkın ne anlamasını bekliyorsun?
Ne mi oldu? Yıllardır her dediğine evet dediğiniz, terör eylemlerine göz yumduğunuz APO denen terörist size sopasını gösterdi.
Sakın ha aklınızdan APO denen terörist olayları yatıştırmada yardımcı oldu, Kürtlerin önderidir gibi düşünce yanlışlarının içine girmeyin. Bu halk bunu yemez ve kesinlikle böyle ucuz bir ihaneti affetmez.
Bu ülkede yaşayan bütün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının yani Türk Milletinin tek bir önderi vardır.O da yetmiş altı yıldır mirasını yemekle bitiremediğiniz  GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.
Bizdeki hümanistlere sesleniyorum, doğru insanlar ölmesin, analar babalar çocuklarının mezarında ağlamasın, tamamda siz neyi protesto ediyorsunuz. Kobani diye adlandırdığınız yerin Terör örgütü PKK için anlamını biliyor musunuz?
Ben söyleyeyim ya da CNN Türk’te Cüneyt Özdemir’in sunduğu 5 N 1 K programından alıntı yaparak anlatayım. Gazeteci-Yazar Muhsin Kızılkaya Kobani'nin Kürtler için neden bu kadar önemli olduğunu aynen şu şekilde anlattı “"1979 yılında da Abdullah Öcalan sınır dışına çıktı ilk olarak Kobani kasabasına gitti. O yolculuk PKK'nın tarihinde Kutsal Yolculuk olarak kabul edilir. Hicret olarak nitelendirilir. Öcalan'ın Ortadoğu sahasında yani Önderlik sahası adı verilen yere geçişi sağladığı ve ilk ayak bastığı yer oldu."
Bunun dışında Kobani diye adlandırılan bölge Terör Örgütü PKK’nın uyuşturucu trafiğinde kullandığı en önemli geçiş yoludur.

İşte Kobani denen yerin PKK teröristleri için anlamı budur. Kobani’de çocuklar varmış, iki haftadır ne çocuğu kaldı ne de masum vatandaşı. Şu an Kobani denen yerde elin kanlı IŞİD teröristleri ve onlarla savaşan en az IŞİD kadar acımasız PKK terör örgütü elemanlarıyla PKK’nın Suriye uzantısı PYD li teröristler kaldı. Kimse kimseyi kandırmasın artık.
Bugün bu olup bitenden yıllardır Güneydoğu’dan oy alacam diye başta PKK olmak üzere bütün terör örgütlerine karşı kılını kıpırdatmayan AKP İktidarı, bu iktidarın yandaşlığını yapan sözde gazeteciler sorumludur.
Başta iktidar olmak üzere çözüm istiyoruz diye Türkiye Büyük Millet Meclisinde koltuk kapıp dört yıl sonra emekli olup milyonlarca lira emekli maaşı alma derdinde olanlara sesleniyorum. Çözüm, barış mı istiyorsunuz?
Bırakın teröristle oynaşmayı, gidin halkın sesine kulak verin. Hani koltuğunuzu sağlamlaştırmak için her gün milyarlar harcayıp yaptırdığınız anketler var ya, o anketleri bölge halkının dertlerini anlamak için yaptırın.
Kobani İçin ayrı tezkere yapalım diyen CHP Lideri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’da artık bölgeden oy alırım derdiyle popülist söylemleri bir kenara bırakmalı ve özüne dönmeli. KOBANİ İÇİN Ayrı tezkere çıkaralım demek, nasıl bir düşüncedir? Ne yiyip, ne içiyorsunuz?
Artık anlamakta zorluk çekiyorum.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu CHP bu OLAMAZ.
CHP gibi Cumhuriyeti Kuran Partinin Lideri, Terör örgütü PKK nın Suriye Kolu PYD ye sırf oy almak için şirin görünemez. Bunun adı insanlık, demokrasi değil düpedüz oturduğunuz koltuğa, Cumhuriyet ve Atatürk’ün Ruhuna İhanettir.

Maalesef CHP ne söylerse söylesin o bölgeden şu an için oy alamaz. CHP nin ciddi anlamda bölge insanı için yaptığı çalışmalar var ama bunu CHP’de kronikleşen halka anlatamama gibi bir sorunu var. 

CHP bölgeden oy almak istiyorsa yapacağı şey çok basit.
Önce kendine küsenlerin tekrar patiye dönmesini sağlamalı, Batı ve Orta Anadolu oylarıyla iktidara gelmeli, ardından sahip olacağı iktidar gücüyle bölge için hazırladığı reformları gerçekleştirdiği zaman CHP hem Doğu Anadolu’da hem de Güneydoğu Anadolu Bölgesinde birinci parti konumuna gelebilir.
Bunun dışında ne yaparsa yaptın CHP Güneydoğu’dan OY ALAMAZ.
Gelelim Memleket meselesi diyerek AKP nin tezkeresine evet diyen MHP ve Sayın Devlet Bahçeliye. 
AKP nin elinde yıllardır hazır tezkere var,siz AKP nin terör örgütü PKK ya karşı bu zaman içerisinde bir askeri operasyonuna şahit oldunuz mu ? Neye ve kime güvenerek bu tezkereye evet dediniz? Alın size evet dediğiniz tezkerenin getirdikleri; AKP Hükümeti Barzani’ye silah yardımı yapıyor silahlar PKK nın Suriye uzantısı PYD ye veriliyor, bununla da kalmayıp Barzani’nin peşmergeleri Türkiye üzerinden Kobani’ye geçiyor. Geçişlerde büyük ihtimalle silahlı olacak. Bu olup biteni seçmeninize nasıl açıklayacaksınız bilemem.
Ben yıllardır oy verdiğim ve desteklediğim hem CHP den hem de MHP den umudumu kestim. 
Artık kesin olan şudur; CHP ve MHP yanlış politikalarıyla, maalesef AKP yi iktidarda tutma yarışı içine girmiş.

CHP ve MHP genel başkanlı koltuğunda oturanlar bu saatten sonra bu ülke ve yüce Türk Milleti için yapacağınız en hayırlı iş ,megul ettiğiniz o koltukları bir an önce gerçek sahiplerine ATATÜRK'ün izinde yürümek için can atan gerçek Türkiye Cumhuriyeti Sevdalılarına Bırakmak olur.Bırakın ki AKP nin iktidarına son verelim.Yolsuzlukların,vatana ihanetlerin hesabını soralım.

Son sözüm Erdoğan ve AKP Hükümetine ;dün ABD yi eleştirerek PYD ye yardım etmek Terör Örgütü PKK ya yardım etmektir"diyenler.Bugün Barzani Peşmergelerinin Türkiye üzerinden Kobani'ye geçmelerine izin vererek;RESMEN TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ya DETSEK VERMİŞTİR.

Önceki ve Sonraki Yazılar