KONYA'DA ARACINDA ÖLDÜRÜLEN ADAM TV YILDIZI ÇIKTI

KONYA'DA ARACINDA ÖLDÜRÜLEN ADAM TV YILDIZI ÇIKTI

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şasi numarasından yola çıkarak, plakaları sökülmüş aracın Sırbistan'da yaşayan Erdal Tursun'a (39) ait olduğunu belirledi.

Konya'da tabancayla öldürüldükten sonra cesedi araç içinde yakılan kişinin, 2013 yılında katıldığı bir televizyon programında tanıştığı Azeri kadınla dini nikahla evlendiği öğrenildi.

EVLEBDİRME PROGRAMININ YILDIZIYMIŞ

Konya'da tabancayla öldürüldükten sonra cesedi araç içinde yakılan kişinin, 2013 yılında katıldığı bir televizyon programında tanıştığı Azeri kadınla dini nikahla evlendiği öğrenildi.

OLAYIN PERDE ARKASI

Merkez Selçuklu ilçesinde yanmış otomobil içinde ceset bulunmasıyla ilgili soruşturma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şasi numarasından yola çıkarak, plakaları sökülmüş aracın Sırbistan'da yaşayan Erdal Tursun'a (39) ait olduğunu belirledi.

TUHAF EVLİLİK SERİSİ

Otopside, ölüm sebebine ilişkin bir delile ulaşamayan polis, Tursun'un Azeri bir kadınla evlendiği, daha öncesinde de benzer evlilikler yaptığı, ayrıca hakkında dolandırıcılık olaylarına karıştığıyla ilgili iddialar bulunduğu bilgisine ulaştı.

Polisin incelemeleri sırasında, ölen Erdal Tursun'un, 2013 yılında özel bir televizyonda katıldığı evlilik programında Azeri bir kadınla dini nikahla evlendiği ortaya çıktı.

CİNAYET İHTİMALİ

Yanan aracın plakalarının, plakalıklar kırılarak çıkartılmış olması nedeniyle cinayet ihtimali üzerine duran Konya Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından, Cinayet Büro Amirliği bünyesinde özel bir ekip kuruldu.

Polis ekipleri, bir süre önce Konya'ya gelen Erdal Tursun ile Sırbistan'da tanıştığı ve aralarında husumet bulunduğu tespit edilen Mehmet A'nın da Konya'da bulunduğunu belirledi. Polis, çalışmalarını bu kişi üzerinde yoğunlaştırdı.

GÜVENLİK KAMERASI KAYITLARINDAN ORTAYA ÇIKTI

Polis, Erdal Tursun'un Konya'da bir otelde kaldığını, güvenlik kamerası kayıtlarında da şüpheli Mehmet A. ile birlikte olduğunu tespit etti.

Mehmet A'nın eşi Elanur Zümrüt A. (31) ile Erdal Tursun'un ilişkisi olduğunu öğrenen polis, elde ettiği deliller ışığında Mehmet A, eşi Elanur Zümrüt A. ve Mehmet A'nın arkadaşı Ali K'yi (35) gözaltına aldı.

KARIMLA İLŞKİSİ VARDI

Mehmet A'nın ilk ifadesinde, "Erdal Tursun'un karımla ilişkisi vardı. Çocuklarımın kendisinden olduğunu söyledi. İş yapma bahanesiyle buraya çağırdım. Alkol almaya başladık. Otomobil içerisinde otururken tabanca ile ateş ettim. Sonra jel döküp otomobili yaktım. Plakaları sökerek kaçtım" dediği öğrenildi.

TABANCA DA BULUNDU

Suç aleti tabancayla birlikte gözaltına alınan Mehmet A'nın, silahı özel olarak yaptırdığı ve boş kovanı dışarıya atmama özelliği bulunduğu öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Mehmet A, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, diğer 2 zanlı serbest bırakıldı.

Konya'da 19 Kasım'da merkez Selçuklu ilçesi Beyhekim Mahallesi'ndeki boş bir arazide yanan otomobilde erkek cesedi bulunmuş, ceset, incelemelerin ardından otopsi için morga kaldırılmıştı.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı