Kocaeli'nde çay bahçesinde dehşet

Kocaeli'nde çay bahçesinde dehşet

Kocaeli'nin Darıca ilçesi Aşık Veysel caddesinde bir çay bahçesinde birlikte çay içen 2 akraba arasında çıkan tartışma kanlı bitti.

Yurt genelinde ciddi bir şekilde artış gösteren kriminal olaylardan biri Kocaeli'nin Darıca ilçesinde meydana geldi. CNN Türk'ün Dha'ya dayandırdığı habere göre,  O.M. (31) adında bir şahıs, birlikte çay içtiği akrabası U.İ. 'ye (40) stabanca ile kurşun yağdırdı. Ağır yaralanan U.İ. hastaneye kaldırılırken, O.M. gözaltına alındı.

ÇAY BAHÇESİNDE BİRLİKTE ÇAY İÇTİLER

Olay, akşam saatlerinde Kazım Karabekir Mahallesi Aşık Veysel Caddesi'nde meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan çay bahçesinde buluşan O.M. ve akrabası U.İ. bir süre sohbet ettikten sonra birlikte dışarı çıktı. Bu sırada otomobiline yönelen O.M. iddiaya göre ailevi sorunlar nedeniyle aracından aldığı tabancayla ardı ardına U.İ.'ye ateş etti.

OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER

HASTANEYE KALDIRILDI

Kurşunların isabet ettiği U.İ. yere yığılırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ağır yaralandığını belirledikleri U.İ.'yi ilk müdahalesinin ardından Gebze'deki özel hastaneye kaldırdı.

Polis, O.M.'yi gözaltına alırken, olay yerinde yapılan incelemede 6 boş kovan bulundu.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA

 

İlgili Haberler