Kocaeli'de zincirleme trafik kazası: 6 ölü, 3 yaralı

Kocaeli'de zincirleme trafik kazası: 6 ölü, 3 yaralı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 1 TIR , 1 minibüs ve 2 otomobilin çarpıştığı zincirleme trafik kazasında aynı aileden 6 kişi öldü 3 kişi de yarandı

TEM Otoyolu Gebze Muallimköy mevkiinde Ankara istikametine gitmekte olan TIR sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek Almanya plakalı minibüse, ardından da 34 plakalı ve İsveç plakalı otomobile çarptı.

ALMANYA'YA DÖNÜYORLARDI


Gebze'de trafik kazasında yaşamlarını kaybeden Erdoğan ailesinin Almanya'dan memleketleri Gaziantep'e gelerek tatillerini geçirdiği, tatilin ardından Almanya'ya dönüşe geçtikleri öğrenildi.

Kazada 35 yaşındaki Adnan Erdoğan, eşi 33 yaşındaki Fatma Erdoğan, çocukları 10 yaşındaki Melisa, 7 yaşındaki Müslüm, 5 yaşındaki Yakup ve 3 yaşındaki Yusuf'un cenazeleri Darıca Farabi Devlet Hastanesi ve Gebze Fatih Devlet Hastanesi morglarına kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından 6 kişinin cenazesi yakınlarına teslim edilecek.

ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU


Kaza nedeniyle hem İstanbul, hem de Ankara istikameti ulaşıma kapandı. Kaza nedeniyle çok sayıda 112 Acil ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Kazada minibüste bulunan Adnan, Fatma, Melisa, Müslüm, Yakup ve Yusuf Erdoğan yaşamlarını kaybederken, 3 kişi ise yaralandı.
 

Yaralılar 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı. Ankara istikametinde ulaşım bir süre sonra tek şeritten sağlandı. İstanbul istikametinde ise kilometrelerce uzunluğunda araç konvoyu oluştu.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR


Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Kuyu olay yerine gelerek incelemelerde bulunurken, 6 kişinin öldüğünü, cenazeleri morga kaldırarak yakınlarına teslim edeceklerini, yolu ulaşıma açmak için çalışmaların devam ettiğini belirtti.
Cenazeler ambulanslara konularak morga kaldırılırken, araçların yoldan kaldırılması için çalışmalar başlatıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


posta

 

İlgili Haberler