Kocaeli'de TIR eve girdi: 1 kişi hayatını kaybetti

Kocaeli'de TIR eve girdi: 1 kişi hayatını kaybetti

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde seyir halindeki tır, D-130 Karayolu kenarındaki kot farkı bulunan 5 katlı apartmanın 3'üncü katına girdi. Kazada tır şoförü yaşamını yitirdi

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde seyir halindeyken bir  işyerinin korkuluklarına çaptıktan sonra apartman dairesine girerek durabilen  tırın şoförü hayatını kaybetti.
 
TIR 5 KATLI BİNAYA ÇARPTI!


D130 Karayolu Ereğli Mahallesi Kumyalı  Caddesi'nde Adem Özdoğan (38) yönetimindeki 41 GB 992 plakalı tır, henüz  bilinmeyen nedenle kontrolden çıktı. Akaryakıt istasonuna ait demirlerini aşarak, yol kenarında kot farkı  bulunan 5 katlı binanın 3'üncü katının salonu ile yatak odasına girdi.

Gürültüyü duyan apartman sakinleri, kazayı görünce durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi.
 
TIR ŞOFÖRÜ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ


Evin duvarı ve şoför mahali arasında sıkışan sürücü Adem Özdoğan, olay  yerinde hayatını kaybetti. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu araçtan çıkartılan Adem Özdoğan'ın  cesedi, Karamürsel Devlet Hastesi Morguna kaldırıdıldı.
 
EVDE BULUNANLARDA ÖLEN YA DA YARALANAN OLMADI


Kazada, evde bulunanlardan ölen ya da yaralanan olmadı. Bu arada olay yerine gelen Adem Özdoğan'ın arkadaşları sinir krizi geçirdi. Adem Özdoğan'ın Gölcük ilçesinden Bursa'ya bir fabrikaya palet almaya  gittiği öğrenildi.

İlgili Haberler