Kıbrıs'ta Yurt Odasında Ölen Üniversiteliye Yas

Kıbrıs'ta Yurt Odasında Ölen Üniversiteliye Yas

Kıbrıs'ta Amerikan Futbolu Oynarken ayağını kıran ve ameliyat sonrası taburcu edildiği yurt odasında aniden hayatını kaybeden Yasin Düşüner


Kıbrıs'ta Amerikan futbolu oynarken ayağını kıran ve taburcu olduktan sonra kaldığı yurt odasında rahatsızlanarak hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Yasin Düşüner, Bursa'nın İnegöl ilçesinde göz yaşları arasında toprağa verildi. Habertürk'ün bildirdiğine göre haberin ayrıntıları şöyle.

AMERİKAN FUTBOLU OYNARKEN AYAĞINI KIRMIŞ

Kıbrıs'ta Amerikan futbolu oynarken ayağını kıran ve taburcu olduktan sonra kaldığı yurt odasında rahatsızlanarak hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Yasin Düşüner, Bursa'nın İnegöl ilçesinde göz yaşları arasında toprağa verildi. 

ACI HABER BURSA'DA

Magosa'da kaldığı yurt odasında önceki gün rahatsızlanan 26 yaşındaki Yasin Düşüner, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İnegöl'de yaşayan ailesine acı haber verilmesi üzerine aile Kıbrıs'a giderek çocuklarının cenazesini aldı. 

MAGOSA HASTANESİNDE AMELİYAT ETMİŞLER

Genç yaşta ölen Düşüner'ün cenazesi uçakla İnegöl'e getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. 
Yasin Düşüner'in Amerikan futbolu oynadığı sırada ayağını kırdığı ve üç hafta önce Magosa Devlet Hastanesinde ameliyat olduğu, daha sonra taburcu olup kaldığı yurda geldiği öğrenildi. 

İlgili Haberler