Kendi idrarını içerek 50 kilo verdi

Kendi idrarını içerek 50 kilo verdi

6 yıldır kendi idrarıyla beslendiğini söyleyen adam, idrarın sayısız faydaları olduğunu iddia etti

Zayıflamak için kendi idrarınızı içer misiniz? İki çocuk babası bir adam greyfurt, patates kızartması ve idrar diyetiyle 50 kilodan fazla verdiğini iddia ediyor.

Mirror'da yayınlanan habere göre İngiltere'de yaşayan Dave Murphy, altı yıldır kendi idrarını içiyor ve hatta idrarında banyo yapıyor. 54 yaşındaki adam bu sayede 127 kilodan 76 kiloya düştüğünü, astımının iyileştiğini ve daha genç göründüğünü söylüyor.
 
İDRARINI YÜZÜNE SÜRÜYOR!


Dave, hemen hemen her gün bir greyfurt ve iki bardak idrarla hayatta kalıyor. Haftanın üç günü de küçük bir porsiyon patates kızartması yiyor. Hatta 2012 yılında 30 gün boyunca sadece kendi idrarıyla beslendi.

İdrarı sadece içmek için kullanmadığını söyleyen Dave, ayrıca yüzünü yıkamak ve nemlendirmek için de idrar kullanıyor; idrarın en iyi yaşlanma karşıtı ürün olduğunu söylüyor. "İdrarımı içtikten sonra hiç olmadığım kadar sağlıklı ve fit hissediyorum." diye ekliyor.

İşte Dave'in şaşırtan açıklamaları:

"İnsanların çok fazla şey tüketmemesi gerekiyor. İdrar az yemeyi sağlıyor ve insanların ihtiyacı olan her şeyi karşılıyor. Birçok insan idrarın atık olduğunu düşünüyor ancak idrar sudan daha temiz. 

Vücudunuzda enfeksiyon varsa idrarınızda savaşmak için antikorlar var. Bağışıklık sisteminizi güçlendiriyor. Ben astımdan bu sayede kurtuldum.

Ağrılardan kurtulmak için, gözlerini silmek için kullanabilirsiniz. Ayaklarınızı yıkayabilirsiniz."

İlgili Haberler