Genç hemşire, anestezi ilacı ile yaşamına son verdi

Genç hemşire, anestezi ilacı ile yaşamına son verdi

Yapılan otopside, hemşire Saliha Halıcıoğlu'nun vücuduna anestezi ilacı enjekte ederek yaşamına son verdiği belirlendi

Diyarbakır'da, özel bir hastanede çalışan hemşire 24 yaşındaki Saliha Halıcıoğlu, evinde kimsenin bulunmadığı bir sırada vucuduna enjekte ettiği anestezi ilacı ile yaşamına son verdi.

Hemşire Saliha Halıcıoğlu, önceki gece, 2 yıldır çalıştığı hastanede bir telefon görüşmesi yaptıktan sonra hızla çıkarak evine gitti. Saliha Halıcıoğlu'nun telefonlara cevap vermemesi üzerine merkez Bağlar İlçesi'ndeki evine giden yakınları ve arkadaşları, genç hemşireyi hareketsiz halde buldu. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekibi, Saliha Halıcıoğlu'nun yaşamını yitirdiğini belirledi.
Polis ekibinin incelemesinin ardından H.'nin cesedi, otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Selahattini Eyubi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.


HASTANEDEN GİZLİCE ALMIŞ


Yapılan otopside, hemşire Saliha Halıcıoğlu'nun vücuduna anestezi ilacı enjekte ederek yaşamına son verdiği belirlendi. Anestezi ilacını çalıştığı hastaneden gizlice aldığı belirlenen Saliha Halıcıoğlu 'nun Konya Akşehirli olduğu ve 2 yıldır Diyarbakır'da çalıştığı belirtildi. Saliha'nın yıllar önce anne ve babasının ayrıldığı, bu yüzden psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenilirken, cenazesi memleketi Konya'nın Akşehir İlçesi'ne gönderilerek toprağa verildi. Polis, genç hemşirenin intihar nedenini araştırırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

 

 

 

İlgili Haberler