27 Kasım - 2 Aralık haftalık burç yorumları! Bu hafta şans yüzünüze gülecek mi?

27 Kasım - 2 Aralık haftalık burç yorumları! Bu hafta şans yüzünüze gülecek mi?

27 Kasım - 2 Aralık haftası burçları neler belkiyor! İşte yıldızlardan gelen haberler

Koç (21 Mart-19 Nisan)

Sessiz zaman. Enerjinizi içinize çekin ve bunun yerine uzun vadeli planlamaya odaklanın. Kendinizi çok sosyal hissetmeyebilirsiniz veya hiperaktif bir bireyin talepleri sizi tüketebilir. Ayırın ve bir süre şarj edin. Önünüzdeki yoğun bir sezona hazırlanırken iç gözlem, meditasyon ve kişisel bakımla geçirilen anlar size yardımcı olur. Bekarlar bağlılıktan kaçınmayı seçebilir ve diğer kişiye karşı dürüst olduğunuz sürece bunda bir sorun yoktur. Özellikle kendinizi temiz, açık alanlarda daha mutlu buluyorsanız, temizlik yapmak ve dağınıklığı gidermek için iyi bir hafta. Gereksizleri bırakın.

Boğa (20 Nisan-20 Mayıs)

İlişkiler hassaslaşabilir veya sizi hayal etmediğiniz şekillerde test edebilir. Belki birisi sözlerini fazla düşünüyor veya çok tepkisel davranıyor. Sakin olun ve kendinizin provokasyona uğramasına izin vermeyin. İş yerinde bile, siyaset ve dedikodu gibi hissedilebilir, bu sizin içinizde rahat hissetmediğiniz olumsuz bir yanınızı ortaya çıkarıyor. Toksisiteden uzaklaşın ve her şeyi tekrar dengeye getirmeye odaklanın. Yurtdışındaki bir kurum, kuruluş veya kişi ile iletişimsizlik veya yanlış anlaşılmalar, sakin ve pratik bir yaklaşımla giderilebilir.

İkizler (21 Mayıs- 20 Haziran)

Şu anda yaptığınız her şey, uzun vadeli başarının temelini atıyor. Rutin işler tahmin ettiğinizden daha fazla zaman alabilir, bu nedenle düzenli kaldığınızdan emin olun. Gizli bir fırsat veya davet için uyanık kalın. Önünüze ne çıkarsa alın ve doğru yolda olduğunuzu bilin. Daha genç erkeklerin biraz daha yönlendirmeye veya bilgelik sözlerine ihtiyacı var gibi görünüyor ve ilham veya rehberlik için size bakabilir. Artık herhangi bir öğrenme şekli, parlak zihniniz tarafından emilecek ve uygulanacaktır. Öğrenciler başarılı olabilir ve kısa süreli bir kurs düşünüyorsanız veya bir hobi peşindeyseniz, hiçbir şey sizi durduramaz. Sağlık cephesinden güzel haberler, çabalarınız meyve veriyor.

Yengeç (21 Haziran – 22 Temmuz)

Kaynakları yönetme ve bekleyen evrak işlerini tamamlama zamanı. Çek defterlerinin dengelenmesi gerekebilir. Ve bazı temel işler artık göz ardı edilemez veya ertelenemez. Bunu ne kadar erken yaparsanız, daha sonra o kadar rahatlamış hissedeceksiniz. Otoriter bir kişi, kendiniz için ayağa kalkmanızı veya çok daha iddialı olmanızı isteyebilir. Huzur için sessiz kalmak, özellikle iyi bir uyku çekmekte zorlanıyorsanız, stres seviyenizi düşürmeye başlayabilir. Sisteminizi detokslayın veya günlük olarak bastırılmış stresi serbest bırakmanın yollarını bulun.

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Sevdiğin şeyi yap, işmiş gibi hissetmeyeceksin. Kartlar, özellikle çok uzun süredir sıkıldıysanız, tutkulu yönünüzü keşfetmeye ve içgüdülerinizi takip etmeye teşvik ediyor. Risk almanın zamanı geldi mi? Yoksa sevdiğiniz şeyi yaparak bir hobi edinmenin zamanı geldi mi? Umut verici görünen bir şey sıkıcı olabilir. Veya tomurcuklanan bir arkadaşlığa olan ilginizi çok erken kaybedebilirsiniz. Hissettiğiniz huzursuzluk, yalnızca Evrenin size potansiyelinizi keşfetmenizi ve onu maksimumda yaşamanızı söylemesidir. Uzaklardan gelen haberler mutluluk getirir. Birini şımartmaya ve birkaç hediye için para harcamaya karar verebilirsiniz.

Başak (23 Ağustos- 22 Eylül)

Konu sadece para değil tatlım. Size söylenmeyenlere karşı biraz daha duyarlı olmakla ilgili. Belki de ekibiniz saçma sapan olmayan yaklaşımınızdan çok korkuyor veya gözünü korkutuyor. Veya belki de diğer kişiyi insan düzeyinde tanımanın zamanı gelmiştir. Son zamanlarda işler yoğunsa, ihtiyaçlarınız ve sevdiklerinizle geçirdiğiniz zaman arasında biraz denge kurun. Bunu yüksek sesle söylemeyebilirler ama çok fazla çalışma moduna geçtiğinizde sizi gerçekten özlüyorlar. Kilo alma veya kilo verme ile ilgili sağlık konuları uzman tavsiyesi gerektirebilir.

Terazi (23 Eylül-22 Ekim)

Bireysel katkıları için tüm ekibe değer verdiğinizde ve takdir ettiğinizde, herkes başarılı olur. İnsanlar yeteneklerinizi fark eder ve ileride daha fazla fırsat olabilir. Gelecek vaat eden bir lider, rüya gibi bir iş veya görevden gelebilir. Doğru insanlarla ağ kurmak doğru kapıları açar. Yaratıcı Teraziler kendilerini bir sonraki büyük fikre dalmış halde bulabilirler. Sadece bir ayağınızı yere koyun ve bütçeyi aşmamaya çalışın. Gerçekten ihtiyacınız olmayan bir şeye savurganlık yapabilirsiniz. Kişisel cephede, iki kişi arasında arabuluculuk yapmayı seçebilirsiniz. Barış her zaman bir önceliktir ve onu elde etmek için elinizden geleni yapacaksınız.

Akrep (23 Ekim-21 Kasım)

Mesajlar, mektuplar, notlar ve postalar. Bu hafta tamamen yeni ve eski bağlantılarla ilgili. Bu, zihninizin çalışmasını ve parmaklarınızın tıklamasını sağlar. Büyük bir sunum veya yüksek profilli bir toplantı için planlar sonlandırılabilir. Ve tüm bu etkileşimlerle, kendinizi biraz kendime zaman ayırmaya veya iyileşmek için yalnız kalmaya can atarken bulabilirsiniz. Neyse ki, sevdikleriniz sizi anlıyor ve tamamen kendiniz olabilmeniz için size sessiz alan ve mahremiyet sağlıyor. Bekarlar kendilerini büyüleyici bir yabancıyla flört ederken bulabilir veya ilgi odağı olabilirler.

Yay (22 Kasım- 21 Aralık)

Patlamadan önce 10'a kadar sayın. İçinde tuttuğunuz tahriş, öfke patlamasına dönüşebilir. Ya da kendinizi masum bir tarafla öfkelenirken bulabilirsiniz. Duyguyu bastırmak yerine sizi gerçekten neyin rahatsız ettiğini anlayın. Güvenebileceğiniz yakın arkadaşlarınızla geçirdiğiniz zaman, ruhunuzun aradığı huzuru getirir. Birisi hayatınızda tekrar eden bir modele veya döngüye işaret edebilir. Neleri farklı yapabilirsin? Hangi alışkanlığın değişmesi gerekiyor? Start-up'lar, işletmeler ve serbest meslek sahibi Yaylar, önlerinde karlı günleri dört gözle bekleyebilirler.

Oğlak (22 Aralık-19 Ocak)

Kendinizi bunalmış hissediyorsanız, kaldırabileceğinizden fazlasını alıyor olabilirsiniz. Ya da iş yerinde üst düzey patronların olduğu bir durum, kazanılmayacak bir durum gibi gelebilir. Sıkışmak yerine, yardım veya tavsiye isteyin. Kıdemli bir adam, iç huzurunuz için fazla kontrolcü olabilir ve katı bir nezaketle ele alınması gerekir. Eski yatırımlar olumlu sonuçlar vermeye başlar ve uzun vadeli kazançlar ve planlamalar için bir finansal danışmanla zaman geçirebilirsiniz. Günlük rutininizdeki olumlu bir değişiklik, faydalı sonuçlar vermeye başlar. Devam et.

Kova (20 Ocak- 18 Şubat)

Olgunlaşmamış bir kişi, yapmadığınız bir şey için sizi suçlayabilir veya herhangi bir şeydeki rolünüzü reddedebilir. Ve seni tanıdığım için, muhtemelen onların çocuksuluğuna tahammül edersin, ta ki aşırıya kaçana ve sen patlayana kadar. Devam eden bir proje sessizleşir veya bir müşteri istediğiniz anda yanıt vermez. Uzun vadeli planlamaya odaklanın. Yüksek öğrenime hazırlanan öğrenciler için iyi bir hafta, kendiniz için oluşturduğunuz rutin başarılı bir şekilde çalışıyor gibi görünüyor. Uzun mesafeli bir ilişki bu aşamada çiçek açma potansiyeline sahiptir. Ya da kişisel nedenlerle buluşma ve seyahat planları yapabilirsiniz. Tekrarlayan bir ağrıya dikkat edin. Alternatif tedaviler düşünülebilir.

Balık (19 Şubat-20 Mart)

Kontrolünüz dışındaki şeyler için endişelenmeyin. Şimdiki anda kalın, hazırlıklı kalın ve gelecek kendi başının çaresine bakmalı. Gecikmeler seyahat planlarını çevreliyor ve kendinizi devlet kurumları, eğitim kurumları ve bankalarla daha fazla etkileşimde bulunmak zorunda bulabilirsiniz. Zamanınızı ne kadar iyi yönetirseniz, zayıflar o kadar iyi gider. Birisi sizi aşırı derecede eleştirebilir veya sizi kendi seviyelerine çekmeye çalışabilir. Sözlerini görmezden gelin ve sizin için en iyi olduğunu bildiğiniz şeyi yapmaya devam edin. Özellikle aşırıya kaçmaya başladıysa, yiyecek, içecek veya oyunlarınızı kontrol etmeye başlayın.