Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener'den ' Erken Seçim ' tarihi

Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener'den ' Erken Seçim ' tarihi

Türk siyasetinde muhalefet olarak sadece ikisi kalan CHP ve İYİ Parti, ekonomide kötüye gidiş, CHP'li Belediyelere operasyon ve son anketlerin AKP'ye baskın seçim kararı aldıracağını açıklayarak tarih verdiler.

AKP'nin ' Baskın Seçim ' planları netleştikçe siyasetteki hareketlilik artıyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in jet hızıyla kongrelerini tamamlama kararı ardından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'da erken seçim beklediğini açıkladı.

AKP NEDEN ERKEN SEÇİME GİDECEK

Kılıçdaroğlu, "2018’de ekonomi kötüleşecek beklentisi var. Ekonomik koşullar kötüleşmeden seçime gitmek isteyebilirler" dedi. Hürriyet gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile TBMM'de yaptığı görüşmeyi köşesine taşıdı. Kılıçdaroğlu, bu konuşmasında erken seçime ilişkin açıklamada bulundu.

2018 EKONOMİ İÇİN KÖTÜ BİR YIL

Deniz Zeyrek'in “Erken seçim” bekleyip beklemediklerini sorusuna Kılıçdaroğlu, “Olabilir” dedi ve devam etti: “2018’de ekonomi kötüleşecek beklentisi var. Ekonomik koşullar kötüleşmeden seçime gitmek isteyebilirler.”

MERAL AKŞNER TARİH VERMİŞTİ

Dün Sözcü gazetesinden Özlem Gürses'e açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de erken seçim iddiasında bulunmuştu. Akşener, "Ben 15 Temmuz 2018 tarihinde seçim bekliyorum. 66 ilde teşkilatımız tamamlandı, hızla diğerlerini de tamamlıyoruz" demişti.

670x335-2-001.jpg

 

İlgili Haberler