Kayseri'de hastane otoparkında intihar eden babanın notu ağlattı

Kayseri'de hastane otoparkında intihar eden babanın notu ağlattı

Kayseri'de engelli oğlunu tedavi ettirdiği hastanenin otoparkında not bırakarak intihar eden bir babanın yazdıklarını okuyan herkes ağladı.

Ülkede yaşanan derin ekonomik bunalım ve oğlunun tedavi süreciindeki zorluklar yürek yakan bir dram ortaya çıkardı.Kayseri'de 60 yaşındaki bir baba, engelli oğlunun tedavi gördüğü hastanenin otoparkında "Artık dayanamıyorum" notu bırakarak intihar etti. Yaşlı adamın cebinden çıkan para için yazdıkları ise okuyan herkesi ağlattı.

TAM BİR DARAM

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde engelli oğlu tedavi gören Ali Rıza Derebaşı, bugün akşam saatlerinde hastanenin otoparkına inip av tüfeğiyle havaya iki el ateş açtı. Derebaşı, ardından da tüfeği çenesine dayayıp tetiği çekti. Silah sesleri üzerine bölgeye giden hastanenin sağlık personeli, yerde kanlar içerisinde yatan Ali Rıza Derebaşı'nın yaşamını yitirdiğini tespit etti.

SİLAH SESİ DUYANLAR KOŞTU AMA 

Silah sesleri üzerine bölgeye giden hastanenin sağlık personeli, yerde kanlar içerisinde yatan Ali Rıza Derebaşı'nın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Derebaşı'nın cenazesi, otopsi için hastanenin morguna kondu.

CEBİNDEN ÇIKAN PARA İÇİN VASİYET NOTU

Ali Rıza Derebaşı'nın geride intihar mektubu bıraktığı belirtildi. "Artık dayanamıyorum. Hakkınızı helal edin" yazan Derebaşı'nın cebinden çıkan 3 bin 600 lira paranın da engelli oğlu için harcanmasını istediği bildirildi.

 

670x335-2-001.jpg

 

İlgili Haberler