KARAMAN'DA ERKEK ÇOCUKLARA TECAVÜZ DAVASINDA FLAŞ GELİŞME

KARAMAN'DA ERKEK ÇOCUKLARA TECAVÜZ DAVASINDA FLAŞ GELİŞME

Karaman'da 45 çocuğa tecavüz haberleri yüzünden kamuoyunda büyük tepki uyandıran ve Ensar Vakfı'nın adının 2. kez karıştığı tecavüzler raporla tespit edildiği öne sürülen 10 erkek çocuk davasında mahkeme kararı.

KARAMAN'da vakıf ve derneklere ait olduğu öne sürelen evlerde barınan 10 erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan öğretmen, 54 yaşındaki Muammer B., hakkında hazırlanan iddianame Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

GİZLİLİK KARARI

600 yılla yakın hapis cezası ile yargılanması beklenen öğretmen Muammer B. 20 Nisan'da hakim karşısına çıkacak.

Karaman'da Gazi Mustafa Kemal İlkokulu öğretmeni Muammer B., gönüllü kurs verdiği vakıf ve derneklere ait olduğu öne sürülen evlerde barınan 10 erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla geçen 5 Mart günü tutuklandı.

ENSAR VAKFI AÇIKLAMASI

Karaman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında hazırlanan iddianeme de geçtimiz hafta Ağır Ceza Mahkemesi'ne sunuldu. Mahkemede iddianemeyi kabul etti.

AKP'Lİ BELEDİYE SİTESİNDE YAZARLIK YAPMIŞ

'Çocuğa nitelikli cinsel istismar, hürriyeti tahdit, kasten yaralama ve müstehcen görüntüleri izletme' suçlarından 20 Nisan'da hakim karşısına çıkacak olan öğretmen Muammer B.'nin, güvenlik gerekçesiyle SEGBİS (Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi) ile duruşmaya katılacağı ve mağdur çocukların yaşı küçük olması nedeniyle oturumların gizli yapılacak. Öğretmen hakkında ise 600 yıla yakın hapis cezası istendiği kaydedildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı