Kadın öğretmene uçan tekme görüntülerinde flaş gelişme

Kadın öğretmene uçan tekme görüntülerinde flaş gelişme

Kahramanmaraş'ta bir öğrenci pansiyonuna gece yarısı saldıran 5 alkollü kişi sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı

Kahramanmaraş'ta bir öğrenci pansiyonuna geceyarısı saldıran 5 alkollü kişi sevkedildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.

KAMERAYA YANSIMIŞTI

Olay, 17 Ağustos’ta Göksun Fen Lisesi Pansiyonu'nda meydana gelmişti.

Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesi'nde yetiştirme ve destekleme kursu için pansiyonda kalan öğrenciler 5 kişilik bir grubun saldırısına uğramış, olaya müdahale eden matematik öğretmeni Özgen Adıyeke de saldırganlar tarafından darp edilmişti.

ÖĞRETMENE UÇAN TEKME

Şüphelilerden Abdulkerim G., öğretmene uçak tekme atmıştı. Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yakalanan 5 şüpheli serbest kalmış, itiraz üzerine şüpheliler hakkında tekrar yakalama kararı çıkartılmıştı.

UÇAN TEKME ATAN KOVANCILAR İLÇESİNDEN

Kahmaranmaraş’ta yakalanan 4 şüpheli dün tutuklanarak cezavine gönderildi. Şüphelilerden öğretmene uçan tekme attığı iddia edilen Abdulkerim G. ise Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde gözaltına alındı. Yakalanan zanlı bugün adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

İlgili Haberler