İZMİR'DE OTOMOBİLDE 2 CESET BULUNDU

İZMİR'DE OTOMOBİLDE 2 CESET BULUNDU

İZMİR'in Urla İlçesi'nde, park halindeki hafif ticari aracın içinde, 48 yaşındaki Orhan Karakoyun ile 24 yaşındaki...

İZMİR'in Urla İlçesi'nde, park halindeki hafif ticari aracın içinde, 48 yaşındaki Orhan Karakoyun ile 24 yaşındaki Barbaros Demirtaş'ın cesedi bulundu.

UYUŞTURUCU NARGİLESİ BULUNDU

Araçta yapılan incelemede, esrar türü uyuşturucu içilmesinde kullanılan ve bong adı verilen bir aparatın bulunduğu öğrenilirken, vücutlarında yara izi bulunmayan iki kişinin kesin ölüm nedeni otopsi sonrası netlik kazanacak.

OTOPSİDE BELLİ OLACAK

Çamlıçay Mahallesi 5225 Sokak'ta park halindeki 20 YA 338 plakalı hafif ticari aracın içinde, geçen cumartesi günü öğlen saatlerinde, iki kişinin hareketsiz yattığını görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık görevlileri, biri ön yolcu koltuğunda diğeri de arka koltukta oturan iki kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

BARBAROS DEMİRTAŞ ORHAN KARAKOYUN

Polisin yaptığı incelemede, ön koltukta oturanın Orhan Karakoyun, arka koltuktakinin Barbaros Demirtaş olduğunu belirlendi. Ayrıca, araç içinde esrar türü uyuşturucu içilmesinde kullanılan ve bong adı verilen bir aparatın bulunduğu öğrenildi. Vücutlarında herhangi bir yara izine rastlanmayan Karakoyun ve Demirtaş, İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından toprağa verildi. İki kişinin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için detaylı otopsi raporunun beklendiği öğrenildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı