İzmir’de ördek avı faciası: 3 Ölü

İzmir’de ördek avı faciası: 3 Ölü

İzmir'in Torbalı ilçesinde fırsattan yararlanmak isteyerek su birikintisine kayıkla girip ördek avlamaya çalışan 4 vatandaşın kayığı alabora olunca 3 avcı ölü bulundu , Hüseyin Karakuş adlı avcı ise donmak üzereyken hastaneye kaldırıldı

İzmir'in Torbalı ilçesinde, yağmur sularının oluşturduğu göletin bataklık alanında ördek avına çıkan 4 kişinin bulunduğu kayık, alabora oldu. Kayıktan suya düşen Hüseyin Karakuş sağ kurtarılırken, Mustafa Ölmez, kardeşi Erkin Ölmez ve Mesut Yıkılmaz yaşamını yitirdi.

DONMAK ÜZEREYKEN BULUNDU

Meydana gelen av kazasında bir vatandaş hayatını kaybederken, 1 vatandaş ise donmak üzereyken bulundu. Kayıp olan 2 kişiyi bulmak için çalışmalar devam ediyor.

ÖRDEKLER SU BİRİKİNTİSİNE İNECEK DİYE

İzmir'de etkisini gösteren yağmur sebebiyle şehirde birçok kaza yaşanırken, Torbalı'da da garip bir kaza yaşandı. Etkili olan yağmur sonrasında ovada oluşan su birikintisini fırsat bilen 4 vatandaş, kayıkla ördek avlamaya çıktı. Ancak kayık, Çaybaşı ile Sağlık Mahalleleri arasında kalan Sineklitepe mevkiinde alabora oldu.

BİR KİŞİ KURTARILDI 1 KİŞİ ÖLÜ BULUNDU 2 KİŞİ İSE KAYIP

3 KİŞİNİN CANSIZ BEDENLERİ BULUNDU


Aydınlatma sistemleri kullanan ekiplerin arama tarama çalışmaları sırasında gece Mustafa Ölmez ile kardeşi Erkin Ölmez’in cansız bedenleri bulundu. Sudan çıkarılan kardeşlerin cansız bedenleri, savcının olay yerindeki ilk incelemesinden sonra otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Bu arada, kurtarılan Hüseyin Karakuş’un verdiği bilgiler doğrultusunda aramalarını sürdüren ekipler ve balık adamlar, olumsuz hava koşulları nedeniyle gece yarısı çalışmalarına ara verdi.

Suda bir de av tüfeği bulup jandarmaya teslim eden ekipler, günün aydınlanmasıyla birlikte kayıp Mesut Yıkılmaz’ı aramak için çalışmalarına tekrar başladı. Yapılan arama sırasında, Yıkılmaz’ın cansız bedenine de ulaşıldı. Mesut Yıkılmaz’ın cansız bedeni, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

(Amede Alpagüt/İHA)

İlgili Haberler