İzmir'de Baba Oğula Araç İçinde Silahlı Saldırı

İzmir'de Baba Oğula Araç İçinde Silahlı Saldırı

İzmir Konak'ta Halit Kandemir (62) ve oğlu Mustafa Kandemir (33) 35 GB 2186 plakalı otomobilde oturduğu sırada, taksi ile geldikleri iddia edilen kişi veya kişiler otomobilin arkasından yaklaşarak baba ve oğluna açılan ateş sonucu yaralanarak hastaneye k

Yurt genelinde büyük artış gösteren silahlı saldırı olaylarına İzmir'de bir yenisi eklendi. İzmir'de dün gece saat 23.00 sıralarında İnönü Caddesi Hatay Hizmet Binası Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakınında meydana geldi.

OTOMOBİLDE OTURURKEN

Edinilen bilgiye göre, Halit Kandemir (62) ve oğlu Mustafa Kandemir (33) 35 GB 2186 plakalı otomobilde oturduğu sırada, taksi ile geldikleri iddia edilen kişi veya kişiler otomobilin arkasından yaklaşarak baba ve oğluna tabanca ile ateş açtı. Açılan ateş sonucu yaralanan baba ile oğlu, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk ve Eğitim Hastanesi'ne kaldırıldı.

BABA OĞUL HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI

Öte yandan, olay yeri inceleme ekipleri bölgede ve otomobilde incelemelerde bulunurken, polis ekipleri olayı gerçekleştiren kişi veya kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER

İlgili Haberler