İstanbul’da Silahlı Çatışma: 3 Ölü, 3 Yaralı

İstanbul’da Silahlı Çatışma: 3 Ölü, 3 Yaralı

İstanbul Arnavutköy Karlıbayır Mahallesi Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde saat 16.30 sıralarında meydana gelen olayda aralarında dolmuş kahyalığı yüzünden husumet bulunan iki grubun tartışması kanlı sona erdi

İstanbul Arnavutköy'de aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Öte yandan akşam saatlerinde, iki grup arasında yaşanan silahlı çatışmada hayatını kaybeden iki kardeşin ağabeyi, evinde intihar etti.

DOLMUŞ KAHYALIĞI YÜZÜNDEN ÇIKTI

Olay, Arnavutköy Karlıbayır Mahallesi Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında dolmuş kahyalığı yüzünden husumet bulunan iki grup tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki grup uzun namlulu silahlarla çatışmaya girdi. Yaşanan çatışmada vurulan akrabalar Şahin Yıldız, Fırat Yıldız ve Hasan Yıldız hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

GERGİNLİK SÜRÜYOR

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken, olay yeri inceleme ekipleri çalışma yaptı. Yaralıların hastaneye kaldırılması üzerine tarafların akrabaları hastaneye akın etti. Hastane önünde başka bir olayın yaşanma ihtimaline karşı olay yerine çok sayıda özel harekat, jandarma ve polis ekibi sevk edildi. Yaşanan silahlı çatışmanın ise dolmuş kahyalığı yapan gruplar arasında yaşandığı öğrenildi.

POLİS İNCELEME YAPTI

Polis ekipleri, cadde giriş ve çıkışına şerit çekerek olay yerinde delil incelemesi yaptı. Yapılan incelemede, olay yerinde çok sayıda boş kovan bulunurken bazı araç ve çevredeki bir binanın camlarına kurşun isabet ettiği görüldü. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışması sürüyor.

OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER


 

(Serdar Ünal/İHA)

DEV ANKET İSTANBUL BÜYÜKŞEHİRE HANGİSİ BAŞKAN OLACAK

DEV ANKET İSTANBUL BÜYÜKŞEHİRE HANGİSİ BAŞKAN OLACAK

DEV ANKET: ANKARA'YA HANGİSİ BAŞKAN OLACAK

DEV ANKET: ANKARA'YA HANGİSİ BAŞKAN OLACAK