İstanbul'da kadın sürücü öldürüldü
İstanbul Kadıköy’de aracın içindeki bir kadın kimliği belirsiz kişi tarafından silahla öldürüldü.
İstanbul Kadıköy’de aracın içindeki bir kadın kimliği belirsiz kişi tarafından silahla öldürüldü. Olay yerine çok sayıda polis ekibi yönlendirildi, zanlı kayıplara karıştı. Şüpheli olarak aranan adamın paylaşımı ise dikkat çekti
KANLAR İÇERİSİNDE BULDULAR
İstanbul Kadıköy Merdivenköy’de bugün öğle saatlerinde sokakta bulunan vatandaşlar silah sesi duydu. Hemen sesin geldiği yere yönelen vatandaşlar, bir araç içinde direksiyon başında kanlar içinde bir kadının olduğunu fark etti.
TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI
Olay yerine çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. Sağlık ekipleri de olay yerine gelerek silahla vurulan kadına müdahale etti. Kadın, yapılan tüm müdahalelere olay yerinde hayatını kaybetti. Görgü şahitleri ise, "İki el silah sesi duyduk. Kadın öldürülmüş. Bir adam kaçıyordu" dedi.
KİMLİĞİ BELLİ OLDU
Öldürülen kadının isminin Selva Sağlam Yılmaz olduğu öğrenildi. Kadının yurt dışından emekli olduğu belirtilirken, başına 2 kurşun isabet ettiği öğrenildi.
Olayla ilgili şüpheli olarak Emrah Yılmaz'ın (38) arandığı belirtildi. Ayrıca şüphelinin kasten yaralama suçundan kaydı var.
EMRAH YILMAZ'IN KAPAK FOTOĞRAFI DİKKAT ÇEKTİ
Şüpheli Emrah Yılmaz ile ilgili ayrıntılara Posta.com.tr ulaştı. Selva Sağlam Yılmaz, 2 yıl önce Emrah Yılmaz ile evlendi. 2 senelik evlikliklerinin ardından 2017'de boşandılar.
Boşanan çiftin birlikte olan fotoğraflarını sosyal medyadan kaldırmadıkları görüldü. Aynı zamanda Emrah Yılmaz saat 10.00 sıralarında profil ve kapak fotoğrafını değiştirdi.
Kapak fotoğrafında yazan 'Sana karşı uzattığım avuçlarıma ihaneti koydun, canımı yaktı' cümlesi dikkat çekti.