İstanbul'da dehşet: Ayrıldığı sevgilisini vurup intihar etti

İstanbul'da dehşet: Ayrıldığı sevgilisini vurup intihar etti

İstanbul Zeytinburnu’nda askerden izne gelen 21 yaşındaki Masum Sarıkaya isimli genç, askerdeyken kendisinden ayrılan ve tekrar birleşme tekliflerini geri çeviren 20 yaşındaki sevgilisi Nurhan Doğan’ı sokak ortasında vurup intihar etti.

İstanbul Zeytinburnu’nda askerden izne gelen 21 yaşındaki Masum Sarıkaya isimli genç, askerdeyken kendisinden ayrılan ve tekrar birleşme tekliflerini geri çeviren 20 yaşındaki sevgilisi Nurhan Doğan’ı sokak ortasında vurup intihar etti. Tekstil işçisi genç kız olay yerinde hayatını kaybederken, uyuşturucu ve intihara teşebbüsten sabıka kaydı bulunan 21 yaşındaki Sarıkaya ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Seyit Nizam Mahallesi 322. sokak üzerinde  bu gün öğleden sonra meydana gelen olayda, birkaç gün önce askerlik yaptığı Sivas’taki birliğinden izne gelen ve bu gün izni dolup teslim olacak olan Masum Sarıkaya eski sevgilisi olduğu ileri sürülen Nurhan Doğan’ın önüne çıkarak kendisiyle konuşmak istedi.

Tekstil işçisi olan ve Masum Sarıkaya ile askere gitmeden önce sevgili olup, askerdeyken kendisini terk ettiği ileri sürülen 20 yaşındaki genç kız, eski sevgilinin sokak üzerindeki görüşme ve tekrar birleşme isteğini reddedince,  21 yaşındaki Sarıkaya yanında getirdiği silahı çekerek önce genç kızı vurdu, ardından kafasına ateş etti.

Silah sesine çevreden koşan mahalle sakinlerinin polise bilgi vermesiyle olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri 2 eski sevgilinin bedenleri üzerinde yaptığı ilk incelemede 20 yaşındaki genç kızın hayatını kaybettiğini tespit edip cenazesini Adli Tıp Kurumuna kaldırırken, yaşam belirtisi veren 21 yaşındaki asker Sarıkaya’yı ise hastaneye yetiştirdi.

Hastaneye kaldırılarak yoğun bakımda müdahale edilen ve tüm çabalara rağmen kurtarılamayan Sarıkaya’nın 2015 ve 2018 yıllarında uyuşturucu kullanma ve intihara teşebbüsten sabıka kaydı bulunduğu öğrenilirken, izne geldiği ailesinin yanında izninin bugün dolduğu öğrenildi. Olayı anlatan bir görgü tanığı, "Kızın boğazını sıktı. Sonra 2-3 el silah sesi duydum" diye konuştu. 

İlgili Haberler