İki uyuşturucu çetesi arasındaki çatışmaya polis müdahale etti

İki uyuşturucu çetesi arasındaki çatışmaya polis müdahale etti

İstanbul Gaziosmanpaşa’da, uyuşturucu satıcısı oldukları iddia edilen iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Polisin müdahale ettiği olay sonrası 1’i yaralı olmak üzere 2 kişi gözaltına alındı

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesine bağlı Küçükköy mahallesinde saat 23.00 sıralarında, uyuşturucu satıcısı oldukları iddia edilen iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle silahlı çatışma çıktı.

İLK EKİP ÇATIŞMANIN ORTASINDA KALDI


Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine ilk olarak gelen sivil ekip, çatışmanın ortasında kaldı. Olaya müdahale eden sivil ekip, çatışan grup üyelerinden bir kişiyi yaralayarak etkisiz hale getirdi.

Bunun üzerine, diğer grup üyeleri yaya olarak kaçıp izlerini kaybettirdi. Yaralı ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

ARAÇLARA ÇOK SAYIDA KURŞUN İSABET ETTİ


Çatışma sırasında sivil ekip otosu ve sokakta park halinde olan diğer otomobillere çok sayıda kurşun isabet ettiği öğrenildi.

Çatışma sonrası polis çevrede güvenlik önlemi alırken, Özel Harekat timleri de çatışmaya giren her iki grup üyelerinin bulunması için, saklanabilecekleri tahmin edilen bazı adreslere operasyon düzenlendi. Operasyon sonunda bir şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.


 
3 YILDIR DEVAM EDEN BİR OLAY... 1 HAFTADIR ÇATIŞIYORLARMIŞ


Çatışma sırasında panik yaşadıklarını belirten bir sokak sakini "Yaklaşık 3 yıldır devam eden bir olay bu. Yaklaşık 1 haftadır da çatışma var burada. Uyuşturucu satıcıları kendi aralarında sürtüşüyorlar. Bu olaylar karşısında önlem halen yok. Biz bu yaşananlardan şikâyetçiyiz. Önlem alınması için illa ki birinin ölmesi mi gerekiyor? Bugüne kadar kimsenin başına bir şey gelmedi ancak gelmeyeceği anlamına gelmiyor" diye konuştu.

Murat DELİKLİTAŞ - Ali Kerem BENGİ / İSTANBUL DHA

İlgili Haberler