Gazeteci  Kaşıkçı'nın cesedi bu villada aranıyor

Gazeteci Kaşıkçı'nın cesedi bu villada aranıyor

Son dakika haberine göre, Arabistan Konsolosluğunda öldürülen muhalif gazeteci Cemal Kaşıkçı hakkında yeni bilgiler edinen İstanbul Polisi kapısında Kral Selman ve oğlu Prens Selman'ın fotoğraflarının bulunduğu Yalova'da bir malikanede ceset arıyor.

Suuidi Arabistan'ın İstanbul başkonsolosluğunda öldürülen muhalif gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın bir türlü ulaşılamayan cesedi ile ilgili yeni delillere ulaşan İstanbul Polisi Yalova'da çok lüks bir villada arama başlattı.Öte yandan villa girişinde Kral Selman ve Prensin fotoğraflarının bulunduğu, binanın ise geçmişte kaçak yapı işlemi yapıldığı ortaya çıktı.

SARAY YAVRUSU MALİKANEDE ARAMA

Termal ilçesine bağlı Samanlı köyündeki iki villada Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin güvenlik ekiplerince arama çalışması başlatıldı. Çalışmalara ilişkin çarpıcı fotoğraflar geldi.

KÖPEKLER VE DRONELER İLE

Samanlı köyündeki villaya sabah saatlerinde gelen jandarma ve polis ekipleri, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili araştırma yapmaya başladı. Villada arama yapan ekiplerin, çalışmalarında eğitimli köpekler ile drone da kullandığı görüldü. 

ÇOK ZENGİN BİR ARAP İŞADAMINA AİT İDDİASI

Yol kenarında geniş bahçesi bulunan iki katlı villaya gelen polis ve jandarma ekipleri, geniş güvenlik önlemi aldı. Olay yeri incelemenin de arasında bulunduğu ekipler, dedektör köpeklerin de kullanıldığı aramaya villanın içinden başladı. Drone destekli arama çalışmaları genişletildi.

ARAMADAN GÖRÜNTÜLER

KUYUDA ARAMA YAPILIYOR

Bitişikteki iki katlı villada da arama çalışmalarına başlandı, bölgeye iki itfaiye aracı getirildi. İlk villanın bahçesindeki kuyuda çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, bahçeye itfaiyenin sel ve su baskınlarına müdahale aracını getirtti.

KUYUDA ARAMA YAPILIYOR

Yalova Valisi Muammer Erol, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Samanlı'da villada arama gerçekleştirildiğini belirterek, "Aramanın mahiyeti ve sonuçları hakkında gereken açıklama İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılacaktır." ifadesini kullandı.

100x50.pngtwitter-100x-50-001.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı