Fehmi Koru'dan  ' Eyvah siyasi operasyon ' yazısı

Fehmi Koru'dan ' Eyvah siyasi operasyon ' yazısı

Bir kaç gün önce gündeme bomba gibi düşen Abdullah Gül ve Hulusi Akar'ın İngiltere fotoğrafı ardından Gül'ün yakın arkadaşı Fehmi Koru çok manidar bir yazı yazdı.

AKP içerisinde Fethullah Gülen cemaatiyle irtibatlı olan isimlere yönelik operasyon gerçekleştirileceğine ilişkin haberler üzerine, Abdullah Gül'e yakınlığıyla tanınan Fehmi Koru, kendisine ait blogta yayınladığı yazıda, "Operasyon sırası siyasetçilere geldiyse eyvah" dedi. 

SAYGI ÖZTÜRK'ÜN YAZISINDA Kİ AYRINTI

Yazısında Sözcü yazarı Saygı Öztürk'ün "Operasyon sırası siyasetçilere geldi" cümlesine atıfta bulunan Fehmi Koru, "Öztürk'ün bu yazısına takılıp kaldığını" ifade etti. 
    
YAZIYA ŞÖYLE DEVAM ETMİŞ

 "Saygı Öztürk isim vermiyor, ama bir ‘kadın politikacı‘ ile Pensilvanya’da çekilmiş fotoğraflarda yer alan siyasetçilerden söz ediyor. 

Bir andığı da, polis atamaları, terfi ve tayinlerinde referans olanlar; herbirinin kaydı Emniyet’te tutulurmuş ve FETÖ’den ihraç edilen polislere referans olmuş politikacılar da topun ağzındaymış…

Tabii varlıkları inkâr edilmesine rağmen... varsa... ByLock kullanan... BankAsya‘da hesap açtırmış... artık FETÖ diye anılan örgütün çeşitli uzantılarına bulunduğu konumu kullanarak maddi katkılarda bulunan... partili kişiler de...

İktidar partisine yakın bilinen medyamızdan bazı isimler, daha şimdiden, literatüre katkıda bulunmaya başladı.

İHBAR FURYASI BİR AÇILIRSA

Hele herkesin yakınlarını bile ‘ihbar‘ etmesi beklenen bir ortamda…

Politika rekabetin en yüksek olduğu bir uğraş alanıdır. Her partinin, her bakan ve milletvekilinin, her teşkilat görevlisinin birden fazla rakibi vardır ve bunların görevdekiler hakkında olur olmaz iddialarda bulunmaları kimse için şaşırtıcı olmaz.

Şimdi de ‘sıra’ politikacılara gelmiş oluyor…

Burada bir ‘gong’ sesi duyar gibiyim.

'Eyvah' dediniz mi?

Şundan dolayı: Olayları yakından gözleyen ve hemen her gelişmeyi AK Parti iktidarına –özellikle de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a– karşı bir kumpas olarak görmeye meyilli kişiler... 15 Temmuz ardından başlayan ‘tasfiye’ hareketini de aynı kategoride değerlendirmekteydi...

Onlardan idiyseniz, 'Eyvah' demişsinizdir…

Ben, evet, 'Eyvah' diyenlerdenim.

BU YAZININ HULUSİ AKAR ABDULLAH GÜL FOTORAFI İLE İLGİSİ VAR MI?

Öte yandan geçen hafta sonu gündeme bomba gibi düşen Hulisi Akar, Abdullah Gül İngiltere fotoğrafı ile Necip Fazıl fotoğrafı ortalığı fena karıştırmış iddialar havalarda uçuşmuştu. Abdullah Gül'ün yakın arkadaşı Fehmi Koru'nun o iddiların hemen arkasından bu yazıyı yazması yine çok konuşulacağa benziyor.

BU FOTOĞRAF HİKAYESİ NEREDEN ÇIKTI

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şükrü Karatepe'nin İngiltere'nin başkenti Londra'da çekilmiş olduğu iddia edilen fotoğrafı ortaya çıktı.

Odatv yazarı Türker Ertürk, Gül ile Akar'ın Kayseri Lisesi'nden tanıştığını öne sürerek Oxford Street'teki fotoğrafın çekilme anını "Kalktılar, ceketlerini ve safarilerini giydiler, kuzeye doğru yürüdüler, Hyde Park’ın Marble Arch kapısından çıktılar ve sağa dönerek Oxford Street’e girdiler. Bu sefer de fotoğraf makinesinin arkasına Fehmi Koru geçti, şimdiye kadar hiç medyada görmediğiniz Hulusi Akar, Abdullah Gül ve Şükrü Karatepe’nin fotoğrafını çekti" sözleriyle anlattı.

İŞTE O FOTOĞRAFLAR

20170429140402_akar.jpg

NECİP FAZIL İLE ABDULLAH GÜL HULUSİ AKAR

page_hulusi-akar-abdullah-gul-ve-necip-fazil-kisakurek-ayni-karede_674382246.jpg

İlgili Haberler