Eskişehir'de gece yarısı markete silahlı saldırı; 1 ölü 1 yaralı

Eskişehir'de gece yarısı markete silahlı saldırı; 1 ölü 1 yaralı

Eskişehir Bahçelievler Mahallesinde bir markete yapılan silahlı saldırı sonrası market sahibi Ayhan Köle hayatını kaybetti yanında bulunan bir kişi ise yaralandı.

Eskişehir Bahçelievler'de dün gece kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi bir marketin sahibini ve o sırada dükkanda bulunan diğer bir kişiyi silahla vurdu. Saldırı sonucu dükkan sahibi Ayhan Köle hayatını kaybetti, Savaş Köral adlı diğer bir kişi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

2 KİŞİYİ VURDU

Eskişehir Bahçelievler'de kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, market sahibi 33 yaşındaki Ayhan Köle'yi tabancayla ateş ederek öldürdü, 28 yaşındaki Savaş Köral'ı da yaralayıp kaçtı.

Saldırı, gece Dumanlı Sokak'ta meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, market sahibi Ayhan Köle ile yanında bulunan Savaş Köral'a işyeri içerisinde tabancayla ateş etti. 

YARALI HALDE DIŞARI ÇIKTI AMA

Saldırgan kaçarken yaralı halde dışarı çıkan Ayhan Köle sokakta yığılıp kaldı. Köle, ihbar üzerine gelen 112 sağlık ekibini müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kulağından yaralandığı belirtilen Savaş Köral ise ambulansla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı.

Ölen Ayhan Köle'nin cenazesi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. 

İlgili Haberler