EŞCİNSEL YALANIYLA YAŞLILARA TUZAK

EŞCİNSEL YALANIYLA YAŞLILARA TUZAK

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde kendilerini eşcinsel olarak tanıtıp, ilişki teklif ettiği yaşlı insanları dolandıran 2 kişi yakalandı, 1 kişi ise aranıyor

Tekirdağ'ın Saray İlçesi'nde kendilerini eşcinsel olarak tanıtıp özellikle yaşlı erkekleri tuzaklarına düşürüp şantaj yapan 3 kişiden 2'si yakalandı. İddiaya göre, 31 yaşındaki İbrahim B., eşcinsel olduğunu söyleyerek, yaklaştığı özellikle yaşlı erkeklere cinsel ilişki teklifinde bulundu.
 
PARALARINI ALIP KAÇTILAR


İbrahim B., teklifini kabul eden kişileri inşaatlar ve tenha yerlere götürürken, burada kendilerini polis olarak tanıtan akrabası İsmail B. ile Gökhan K., devreye girdi. Kendilerini polis olarak tanıtan 2 kişi, "Siz burada ne yapıyorsunuz. Şimdi yandınız. Sizi gözaltına alırız" tehdidiyle yaşlı adamların üzerinde bulunan paraları alıp kayıplara karıştı.
 
SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR


Son olarak dolandırıcılar, aynı yöntemle bir kişiyi Çerkezköy İlçesi'nin Kızılpınar Mahallesi'nde bir inşaata götürüp, üzerindeki paraları aldıktan sonra kaçtılar. Son günlerde bir çok kişinin aynı yöntemle dolandırıldığını belirterek polise başvurmaları üzerine, Saray ilçesi Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Şikayetçilerin eşkallerini alan polis, dolandırıcılardan İbrahim B., akrabası İsmail B.'yi yakaladı. Firarda olduğu belirlenen Gökhan K.'yı yakalamak için polis ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Dolandırıcıların, aynı yöntemle çok sayıda kişinin üzerinde bulunan paraları aldığı belirlenirken, dolandırılan bazı kişilerin ise polise başvurmadığı belirtildi. Gözaltındaki 2 kişiyle ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İlgili Haberler