Erzurum'da Kanlı Gece 2 Ölü 5 Yaralı

Erzurum'da Kanlı Gece 2 Ölü 5 Yaralı

Erzurum'da aralarında çıkan tartışma sonrası ifadeleri alınarak serbest bırakılan 3 kişinin emniyet çıkışında yakınları arasında çıkan kavgada yaralanan Yavuz K. ve Erol K, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı 5 kişinin tedavileri ise sürüyor

Erzurum'un Horasan ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde iki grup arasında çıkan silahlı ve sopalı kavgada 2 kişi öldü, biri polis memuru 5 kişi yaralandı.

ÖNCE EMNİYETTE İFADELERİ ALINDI

Mynet'in AA'ya dayandırdığı habere göre, ilçede akşam Ö.K. ile H.Ç. ve B.K. arasında henüz belirlenemeyen nedenle yaşanan tartışma sonrası tarafların İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alındı.

EMNİYET ÇIKIŞI SİLAHLI ÇATIŞMA BAŞLADI

Birbirinden şikayetçi olmamaları üzerine serbest bırakılan bu kişilerin İlçe Emniyet Müdürlüğünden çıktıkları sırada dışarıda kendilerini bekleyen akrabaları arasında da tartışma yaşandı.

Kısa sürede silahlı ve sopalı kavgaya dönüşen olayda Yavuz K, Erol K, Ö.K, Y.K, Y.U. ve E.K. ile kavgayı ayırmaya çalışan polis memuru Mustafa Metin Üstünkardeşler yaralandı.

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ AÇIKLANDI

Diğer polislerin de müdahalesiyle yatıştırılan kavgada yaralananlardan Üstünkardeşler Erzurum il merkezindeki bir hastaneye, diğer yaralılar ise Horasan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan Yavuz K. ve Erol K, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 
(KAYNAK AA)