Dev dalgalara dayanamadı!

Dev dalgalara dayanamadı!

ORDU'nun Fatsa İlçesi'ne bağlı Bolaman Beldesi'nde 3 metreyi bulan dev dalgalar sahilde bulunan tek katlı evin bir duvarını yıktı.

Bolaman Beldesi Güvercinlik Mahallesi Asfalt Caddesi'nde, 75 yaşındaki Şükrü Ergün ve 73 yaşındaki Halime Ergün çiftinin oturduğu deniz kenarında bulunan tek katlı ev, 4 ay önceki fırtınada dalgalar nedeniyle hasar gördü. Ergün çifti maddi durumları yeterli olmadığı için hasar gören evde yaşamaya devam etti. Geçen pazar günü de 3 metreyi bulan dalgalar eve yine hasar verip bir duvarını yıktı.

Yetkililerden yardım isteyen Şükrü Ergün, "Bundan birkaç yıl önce yetkililere bildirerek buraya dalgakıran yapılmasını talep ettik ama sonuç alamadık. Dalga kıranlar olsaydı bugün evimiz bu duruma gelmeyecekti. Evimiz denize sıfır noktada kaldığı için, gidecek yerimiz de olmadığından tedirgin yaşıyoruz" dedi.

Halime Ergün de dalgalar nedeniyle evlerinin bir duvarının yıkıldığını belirterek, "Yardıma ihtiyacımız var. Yetkililer küçük de olsa bize bir barınak yapsalar çok memnun oluruz" diye konuştu.