Denizlili doktorun sır intiharı

Denizlili doktorun sır intiharı

İzmir 19 Eylül Üniversitesinden mezun olduktan sonra bir süredir denizli'de özel hastanede çalışan Doktor Timuçin Kaymakçı istediği atama yapıldıktan sonra intihar etti.


Denizli'de Sağlık Bakanlığına atama müracatı yapıldıktan sonra Giresun'da görevlendirilen doktor 42 yaşındaki Timuçin Kaymakçı, kendini karnından bıçaklayarak yaşamını son verdi.

EMEKLİ ANNE VE BABASI ACI HABERİ TATİLDE ALDILAR

Emekli memur olan anne ve babası tatil için Denizli dışındayken evde bıçakla vücudun çeşitli yerlerini kesen Doktor Kaymakçı'nın cesedini yakınları buldu.

EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Olay, Merkezefendi İlçesi Adalet Mahallesi'nde Vatan Caddesi 10036 Sokak'taki apartmanda meydana geldi. Doktor Timuçin Kaymakçı, dün saat 11.00'de, yakınları tarafından evinde ölü bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, inceleme yaptı. Karnından kendini bıçakladığı belirlenen Kaymakçı'nın cesedi, yapılan inceleme sonrası otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ÇAL İLÇESİNDE TOPRAĞA VERİLECEK

Çocuk yaşta Denizli'nin Çal ilçesinden Denizli'ye göç eden Tumiçin Kaymakçı'nın Çal ilçesinde toprağa verileceği örenildi.

İlgili Haberler