Denizli'de evinde din dersi veren hoca çocuk tacizinden tutuklandı

Denizli'de evinde din dersi veren hoca çocuk tacizinden tutuklandı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, evinde din dersi veren 78 yaşında din hocası 2 kız çocuğunu taciz etmekten tutuklandı.

Yurt genelinde bitmek bilmeyen çocuk tacizleri haberine iğrenç bir yenisi daha eklendi. Son olay Denizli'den geldi. Evinde din dersi veren 78 yaşında hoca 8 çocuğa tacizden tutuklandı.

ELLE TACİZ ETTİ İDDİASI ÜZERİNE

Denizli’de yaşanan olay herkesin kanını dondurdu. Denizli Pamukkale ilçesinde 78 yaşındaki N.D’nin iki kız çocuğuna elle dokunarak taciz ettiği öne sürüldü. 78 yaşındaki N.D bu iddialar üzerine gözaltına alınarak tutuklandı.

 EVİNİ BASTILAR

Olaydan haberdar olanlar N.D’nin evine baskın yaparak evini taşlayarak evinin camlarını kırdı.Olay, geçtiğimiz Salı günü Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Zeytinköy Mahallesinde yaşandı. Gelen bilgilere göre 7 ve 8 yaşlarında olan iki kız çocuğu N.D isimli bir şahsın evine giderek dini bilgiler öğreniyorlardı. Aileleri yaşına ve din adamı olmasına güvenerek evlerine gönderdikleri çocukları din öğreniyor diye düşünürken, işin arkasından taciz olayı çıkması, çılgına çevirdi.

AİLELELER POLİSE GİTTİ

Din öğretiyor diye düşünülen N.D isimli 78 yaşındaki şahıs bu iki kıza elle tacizde bulundu. Çocuklar durumu ailelerine ağlayarak anlattı.

Çocuklarının tacize uğradığını duyan anne babalar hemen polise giderek şikayetçi oldu. N.D isimli şahıs gözaltına alındı ve dün adliyeye sevk edilerek tutuklandı.

EVİN CAMLARINI KIRDILARN

.D isimli şahsın yaptıklarını öğrenenler 78 yaşındaki adamın evine taşlarla saldırdılar ve evin camlarını kırdılar. Bu olay üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderildi. Olay yerine gelen polisler herhangi bir olaya karşı evin çevresinde güvenlik önlemi aldı. 

İlgili Haberler