DAĞ ZİRVESİNDE KURBAN MANGALI FACİASI; 1 ÖLÜ 3 YARALI

DAĞ ZİRVESİNDE KURBAN MANGALI FACİASI; 1 ÖLÜ 3 YARALI

İddiaya göre, İçerenköy'de oturan 4 arkadaş bayram sabahı kurban kestikten sonra mangal yapmak için Kayışdağı ormanı zirvesine gitmek için yola çıktı.

 Maltepe'de Kayışdağı ormanı zirvesine giden toprak yolda, içerisinde 4 kişinin bulunduğu cip takla attı. Kazada 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

DAĞ ZİRVESİNDE KURBAN ETİ YEMEK İSTEMİŞLER

Kaza, 17.00 sıralarında Maltepe Kayışdağı orman yolunda meydana geldi. İddiaya göre, İçerenköy'de oturan 4 arkadaş bayram sabahı kurban kestikten sonra mangal yapmak için Kayışdağı ormanı zirvesine gitmek için yola çıktı.

15 METRE AŞAĞI YUVARLANDI

Ormanın içerisinde bulunan toprak yolun zirveye yakın kısmında sürücüsünün kontrolünden çıkan 34 RFZ 53 plakalı cip takla attı. Takla atan araç rampa yolda yaklaşık 15 metre aşağıya yuvarlandı. Kazada araçta bulunan Recep Şahin hayatını kaybederken, diğer 3 kişi yaralandı. Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'ne götürülürken, Şahin'in cesedi ise Kartal Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

ORMANLIK ALANA AMBULANS ULAŞMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

Öte yandan, ormanlık alanın engebeli olması nedeniyle polis ve ambulans ekipleri olay yerine ulaşmakta güçlük çekti. Ulaşım bir vatandaşın 4 tekerlekli motoru ile sağlandı. Yaralılar vatandaşların da yardımı ile araziden indirildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı