CHP'den Erdoğan'a ' Diktatörlerin Sonu Kaçmaktır '

CHP'den Erdoğan'a ' Diktatörlerin Sonu Kaçmaktır '

Erdoğan'ın son günlerde Paris'te gerçekleşen eylemlerden yola çıkarak CHP liderini ' Milleti sokağa ' davet ' etmekle suçlayarak açıkça tehdit etmesine diktatör göndermesi ile yanıtladı

CHP Milletvekili Bülent Tezcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çok sert sözlerle yanıt verdi.Cumhuriyet'in haberine göre,  Bülent Tezcan, Erdoğan'a “Diktatörlerin sonu genellikle ülkelerinden kaçmak olmuştur, haddini bil..." dedi.

ÇOK SERT TEPKİ

CHP Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na “15 Temmuz'da kaçtın ama bu defa kaçmaya fırsat bulamazsın” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sert sözlerle tepki gösterdi.

DİKTATÖRLERİN SONU

Tezcan, “Diktatörlerin sonu genellikle ülkelerinden kaçmak olmuştur. Haddini bil, huzur bozma” ifadelerini kullandı.

BUNU PAYLAŞTI

“Erdoğan Kılıçdaroğlu’nu açıkça tehdit ediyor. Sokak çatışmasını davet ediyor. Saray, siyaseti terörize ediyor. Ama unutmasın ki diktatörlerin sonu genellikle ülkelerinden kaçmak olmuştur. Haddini bil, huzur bozma.”

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenler “15 Temmuz Millet Bahçesi" ile yapımı tamamlanan tesis ve projelerin açılışını gerçekleştirdiği törende yaptığı konuşmada CHP lideri kılıçdaroğlu'nu açıkça tehdit etmişti.

MİLLETİ SOKAĞA ÇIKARMAYA..

Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, Fox Tv Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal üzerinden tehdit ederek, şunları söyledi:

Her fırsatta milleti sokağa çıkarmaya çalışıyorlar. Bak sana bir şey söyleyeyim. Edep fukarasının bir tanesi çıkmış sokağa davet ediyor, ahlaksıza bak, yargı gereken cevabı verecektir. 

BURASI PARİS DEĞİL

Burası Paris değil. Sen eğer Gezi olaylarındaki gibi bir şeyler yapmaya kalkarsan, o televizyon ekranında haddini bilmez birilerinin sokağa davet etmesiyle iş yapacağını zannediyorsan, bilesin ki bu millet 15 Temmuz'da FETÖ'cülere ve uşaklarına meydanları nasıl dar ettiyse, yine dar ederiz. Bunu böyle bilesin.

KAÇMAYA FIRSAT BULAMAZSIN

Sen 15 Temmuz'da tankların arasından kaçıp Bakırköy Belediyesi'ne gitmiş olabilirsin. Bu defa kaçmaya fırsat bile bulamazsın. Onu bil. Bu milletin evlatlarını sokağa davet ederek bir şey elde edemezsin. Buna fırsat vermeyiz. Gereğini de yaparız. 

İlgili Haberler