Tehdit eden Erdoğan'a Fatih Portakal'dan yanıt

Tehdit eden Erdoğan'a Fatih Portakal'dan yanıt

Erdoğan'ın halka hitaben yaptığı konuşmalarda muhalif kesimlere yönelik tehdit çıtasını yükseltmesine karşılık gelen sert yanıtlara Fatih Portakal'da katıldı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fransa'da giderek güçlenen eylemeler sonrası muhalif liderler ve muhalif gazetecilere yönelik tehdit sözlerine muhatapları artık sessiz kalıp sinmiyorlar. CHP'den Erdoğan'ın tehdidine karşılık "  Diktatör " örnekli yanıt gelmesinin ardından haber spikeri Fatih Portakal'dan da ilginç bir yanıt geldi.

KAÇ KİŞİ SOKAĞA ÇIKABİLECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Portakal'ın Paris'teki eylemler sonrası sarf ettiği 'Hadi bakalım doğalgaz zamlarını diğer zamları protesto edin, kaç kişi sokağa çıkabilecek' sözlerine tepki göstermesinin ardından Portakal'dan yanıt geldi.

İŞTE O TEHDİT KONUŞMASI

Fox TV sunucu Fatih Portakal, Twitter hesabından, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt verdi. Portakal, 'Başları kesilmelidir diyene de bir iki laf edilseydi keşke' ifadelerini kullandı.

 PORTAKAL'A "AHLAKSIZ, EDEPSİZ" DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fatih Portakal'ın 'Hadi bakalım doğalgaz zamlarını diğer zamları protesto edin, kaç kişi sokağa çıkabilecek' sözlerine tepki göstererek, "Bir tanesi TV ekranlarından kendini bilmez, haddini bilmez, edep yoksunu bir tanesi çıkmış sokağa davet ediyor. Ahlaksıza bak, ahlaksıza bak. Bu ne terbiyesizliktir?" ifadelerini kullanmıştı.

"EDEPSİZ VE AHLAKSIZ DEMESEYDİ İYİYDİ"

77-003.jpg

Portakal, "Gezi'ye katılanların başları kesilmelidir" diyen sunucu Erkan Tan'ı da hatırlatarak şu ifadeleri kullandı:

“Başları kesilmelidir,” diyene de bir iki laf edilseydi keşke. Her şey bir tarafa, “edepsiz ve ahlaksız” demeseydi iyiydi.

İlgili Haberler