Bursa'sa Erkek Arkadaş İle Kavga Faciası

Bursa'sa Erkek Arkadaş İle Kavga Faciası

Bursa'da 23 yaşındaki F.K., iddiaya göre erkek arkaşı A.K. ile kavga ettikten sonra kendisini erkek arkadaşının gözleri önünde 4'üncü kattan aşağıya attı.

ÖNCE KAVGA ETTİ SONRA

Bursa'da 23 yaşındaki F.K., iddiaya göre erkek arkaşı A.K. ile kavga ettikten sonra kendisini 4'üncü kattan aşağıya attı. Kanlar içerisinde yere yığılan F.K'nın başına gelen erkek arkadaşının çaresiz halleri kameralar tarafından görüntülendi.

ERKEK ARKADAŞI BAŞINDA AĞLADI

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Doğanbey Mahallesi TOKİ konutlarında meydana geldi. İddiaya göre F.K. (23) ile erkek arkadaşı A.K.(27), tartışmaya başladı. Psikolojik sorunları da olduğu öğrenilen F.K., bir süre sonra apartmanın 4'üncü katındaki evlerinin camından atlayarak kanlar içinde yere çakıldı. Durumu fark eden A.K., panikle dışarıya çıkarak F.K.'nın başına geldi. Burada Sen ne yaptın, Ölme diye başında ağlayan A.K., vatandaşlardan yardım istedi. Ağır yaralanan F.K., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. F.K.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirilirken, daha önceden de aynı evde pencereye çıkarak intihara kalkıştığı ve psiikolojik sorunları olduğu öğrenildi. Olayın ardından polis nezaretinde emniyete götürülen A.K., Tartışıyorduk, bir süre sonra sinir krizi geçirerek kendisi aşağı attı. Daha önceden de kendisini atmaya çalıştı ben engel olmuştum dedi. İfadesi alınan A.K., serbest bırakıldı.

OLAY YERİNDEN FECİ GÖRÜNTÜLER

DEV ANKET ; BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE HANGİSİ BAŞKAN OLACAK

DEV ANKET ; BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE HANGİSİ BAŞKAN OLACAK

DEV ANKET İSTANBUL BÜYÜKŞEHİRE HANGİSİ BAŞKAN OLACAK

DEV ANKET İSTANBUL BÜYÜKŞEHİRE HANGİSİ BAŞKAN OLACAK