Bursa kan gölü; 1 polis bir avukat öldürüp intihar etti

Bursa kan gölü; 1 polis bir avukat öldürüp intihar etti

Bursa'nın Gemlik İlçesi, adliyesinde bir kişinin silahlı saldırısı sonucu 1 polis şehit olurken, CHP'li meclis üyesi Avukat Özgür Aksoy ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

GÜNCELLEME 23;43

Bursa'nın Gemlik İlçesinde 37 yaşındaki Musa Güler, boşandığı eşinin açtığı icra davası sonrası terör estirdi. Güler, pompalı tüfekle önce eşinin avukatı Özgür Aksoy'u, ardından eşini yaraladıktan sonra gittiği adliyede kendisini engellemeye çalışan polis memuru İdris Büyükdönmez'i şehit ettikten sonra intihar etti. Hastaneye kaldırılan avukat Aksoy da kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

İNTİHAR ETTİ

Olay yerine özel harekat polisleri de sevk edilirken, zanlı elindeki silahla intihar etti. Olayda ağır yaralanan polis memuru İdris Büyükdönmez Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit olurken, avukatın da Bursa'daki özel bir hastanede tedavisinin sürdüğü 

Bursa'nın Gemlik ilçesinde kimliği henüz belirlenemeyen bir saldırgan adliyede 1 polisi öldürdü, CHP Meclis Üyesi Avukat Özgür Aksoy'u yaraladı. Zanlı 1 kişiyi de rehin aldı.

CHP MECLİS ÜYESİ SALDIRIDA AĞIR YARALANDI

CHP Meclis Üyesi Avukat Özgür Aksoy'un da saldırıda yaralandığı belirtildi. Saldırıda yaralanan Avukat Aksoy ilk müdahalesinin ardındaN Bursa'da ki hastanelerden birine götürüldüğü öğrenildi.

SALDIRGAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Polis, Gemlik Adliyesi çevresindeolağanüstü önlemler aldı. Polis memurun şehit olmasının ardından Gemlik'te binlerce kişi adliye önünde toplandı.

AVUKAT ÖZGÜR ERSOY

190940-595bdb5edcb9d.jpg

 

Giderek kalabalıklaşan vatandaş topluluğu  zanlıyı linç etmek isterken, polis öfkeli vatandaşları sakinleştirmeye çalışıyor.
Gemlik Adliyesi'ne çok sayıda polis ekibi ve Bursa'dan özel harekat timi gönderildi.  Olayın neden meydana geldiği zanlının hedefinde kimin olduğu henüz netlik kazanmadı.

kaynak Bursa Hakimiyet

İlgili Haberler