Bilek ağrısıyla hastaneye gitti, hayatını kaybetti

Bilek ağrısıyla hastaneye gitti, hayatını kaybetti

Ağabey Hakan Kaplan, davacı olacaklarını söyledi.

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde bilek ağrısı şikayetiyle Yüksekova Devlet Hastanesi'ne giden 20 yaşındaki Harika Kaplan'ın, verilen ilaca gösterdiği reaksiyon sonucu yaşamını yitirdiği öne sürüldü. Ağabey Hakan Kaplan, davacı olacaklarını söyledi.
 

Yüksekova'nın Yeşildere Mahallesi'nde oturan Harika Kaplan'ın sağ bileğindeki yaranın şiddetli ağrılara neden olması üzerine yakınları dün Yüksekova Devlet Hastanesi'ne götürdü.

TÜM ÇABALARA RAĞMEN KURTARILAMADI

Muayenenin ardından da ameliyat edilmesine karar verildi. Ameliyat öncesi verilen bir ilaç Kaplan'ı fenalaştırdı. Bunun üzerine hastane yönetimi Van'dan ambulans helikopter isteğinde bulundu. Kaplan, ambulans helikoptere bindirilmeden doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

HASTANE AÇIKLAMA YAPMADI

Hastane yönetimi, konunun adli boyuta taşındığını bu nedenle şimdilik açıklama yapmayacaklarını belirtirken, ağabey Hakan Kaplan, kardeşinin ölümünden doktorlarını sorumlu tuttu. 9 kardeş olduklarını belirten Hakan Kaplan, davacı olacaklarını ve sorumluların cezalandırılması için sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi.

dha

İlgili Haberler