BABASININ PAYLAŞIMI YÜREK YAKTI

BABASININ PAYLAŞIMI YÜREK YAKTI

Gaziantep ve çevresinde bir çok ailenin temel uğraşısı haline gelen güvercin besleme merakı zaman zaman ölümle sonuçlanan kavgalar oluyor. Evlerinin yakınında bir kaç kişi ile güvercin tartışmasına girişen Tamer Yiğit isimli genç bıçaklanarak öldürüldü

Gaziantep'te Tamer Yiğit (16), iddialara göre güvercin alışverişi nedeniyle tartıştığı kişilerce bıçaklanarak öldürüldü. Hayatını kaybeden talihsiz gencin yakınları cinayet şüphelisinin evini ateşe verdi.

Olay, akşam saatlerinde Vatan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Tamer Yiğit ve kimliği öğrenilemeyen 4 kişi güvercin alışverişi nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

HİÇ YÜZÜNDEN GENÇ YAŞTA CANINDAN OLDU

Gaziantep'te aile olarak güvercin besleyip alım satımı ile uğraşan bir ailenin çocuğu evlerine yakın bir yerde çıkan kuş tartışması sırasında bıçaklanarak öldürüldü. Sputnik'in haberine göre, kavga sırasında bir kişinin bıçak darbeleri ile yaralanan Tamer Yiğit, kanlar içerisinde yığıldı. Kavgayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

BABA OĞUL BU GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞMIŞ

KURTARILAMADI

Sağlık ekipleri tarafından Doktor Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne götürülen talihsiz genç,  doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

BİR KİŞİNİN EVİ YAKILDI

Acı haberi alan Yiğit'in yakınları ise cinayeti gerçekleştirdiği düşünülen 1 kişinin evini ateşe verdi. İtfaiye ekiplerinin ateşe verilen evi kısa sürede söndürdüğü öğrenilirken, olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı. 

BABASI SOSYAL MEDYADA BU GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTI

Polis ekipleri, diğer şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı, bölgede geniş güvenlik önlemi alındı. Öte yandan babası ölüm olayının kuş ya da kız yüzünden olmadığını ileri sürdü. İşte o mesajı.

mk8.jpg