Antalya'da uçan çatı böyle görüntülendi

Antalya'da uçan çatı böyle görüntülendi

Antalya'da hemen her fırtınada büyük tehlikeler yaratarak uçan çatı ve teras kaplamalarından birinin daha Aspendos Bulvarında insanların üzerine uçması güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Antalya'da şiddetli rüzgar nedeniyle yola uçan tonlarca ağırlığındaki demir çatının düşüşü güvenlik kameralarına yansıdı. Olay anında kaldırımda yürüyen bir vatandaşın, ölümden saniyeyle kurtulduğu görüldü.

SÜREKLİ YAŞANIYOR

Antalya'da hemen her fırtına sonrası binalara yapılan dev çatıların ya da usulsüz kapatılan terasların çatılarının uçarak büyük tehlikeler yarattığından şikayet eden vatandaşlar " Belediyeler buna neden göz yumuyor"  diye yakındılar. Bir vatandaş ise " İlla bir kaç kişinin ölmesi mi  gerekiyor" şeklinde konuştu.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLEDİ

Olay, geçtiğimiz Çarşamba günü saat 16.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Mehmetçik Mahallesi Aspendos Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bulvar üzerinde bulunan kamuya ait banka ile bir iş yerinin yaklaşık 4 ton ağırlığındaki demir çatısı şiddetli rüzgar sebebiyle yerinden koparak yola uçtu.

10 SANTİMLE KURTULDUM

Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Can kaybının yaşanmadığı olayda, görgü tanığı vatandaşlar, çatının uçuş anını gördüklerini ve 10 santimle ölümden kıl payı kurtulduğunu ifade etti.

DEV ANKET ; ANTALYA'YA HANGİSİ BAŞKAN OLACAK

DEV ANKET ; ANTALYA'YA HANGİSİ BAŞKAN OLACAK

İlgili Haberler