Antalya'da ölü bulunan turizmcinin katili pilot çıktı

Antalya'da ölü bulunan turizmcinin katili pilot çıktı

Antalya'da bundan yaklaşık 10 yıl önce Döşemealtı bölgesinde dağda cesedi bulunan Kemerli turizmci Erdoğan Akbaş'ın katil zanlısı özel bir hava yolunda pilot olan Asım Onur C. çıktı

Antalya’da 10 yıl önce boğularak öldürülüp cesedi dağlık bir bölgeye atılan turizmci Erdoğan Akbaş'ın katil zanlısı, dosyayı yeniden soruşturan jandarma tarafından yakalandı. 

İHBAR GELİNCE SORUŞTURMA YENİDEN BAŞLADI

Özel  ekip kuran jandarma, olaya karıştığı iddiasıyla 4 kişiyi gözaltına aldı. İfadelerinin ardından 3 kişi serbest kalırken, özel bir havayolu şirketinde pilot olan Asım Onur C. cinayet şüphelisi olarak adliyeye sevk edildi. Alacak-verecek meselesi nedeniyle Akbaş’ı öldürmekle suçlanan Asım Onur C. tutuklandı.

TAŞ KOVUĞUNDA BULUNMUŞTU

Antalya'da Döşemealtı ilçesindeki dağlık alan Dağbeli bölgesinde 2008 yılında bir erkek cesedi bulunmuştu. Jandarma, boğularak öldürülen erkeğin Kemer'de turizmcilikle uğraşan 23 yaşındaki Erdoğan Akbaş olduğunu belirlemiştiancak cinayetin faili ya da failleri bulunamamıştı.

ALACAK VERECEK MESELESİ

Alınan ifadelerin ardından 3 kişi serbest bırakılırken, özel bir havayolu şirketinde pilot olarak çalışan Asım Onur C., şüpheli olarak adliyeye sevk edildi. Erdoğan Akbaş ile Asım Onur C. arasında alacak-verecek meselesi olduğu iddia edildi.

Erdoğan Akbaş’ı öldürmekle suçlanan Onur C., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler