Antalya'da güreş ağası skandalı

Antalya'da güreş ağası skandalı

Geçen yıl Ekim ayında Afyonda kaçak geyik avlayarak fotoğraflarını Facebook hesabından paylaşan Hamdi Sarıca yargılanıp hesap sorulmadığı gibi yine güreş ağası oldu ve başkandan bir de teşekkür aldı.

Antalya'nın Korkuteli İlçesinin AKP'li olduğu bilinen ve bazı güreş organizasyonlarında sürekli ağa olan Hamdi Sarıca 2016 Ekim Ayında Afyonda koruma altında olan geyiği kaçak olarak avladığı sitemiz tarafından ortaya çıkarılmıştı. 

FACEBOOK ÜZERİNDEN İTİRAF ETTİ BELGELERİ DURUYOR

Hamdi Sarıca Facebook üzerinden sitemiz Genel Yayın yönetmeni Cuma Hikmet'e Afyon'da yaptığı kaçak avı itiraf etmiş, " Parasını verdim avladım" demişti. Ancak daha sonra ibraz edeceğini söylediği av makbuzunu göstermediği gibi Cuma Hikmet'i tehdit etmiş olay nasıl olduysa sonradan kapanığp gitmişti. 

KANALİZASYON ÇAMURLARINI TARLALARA DÖKTÜRDÜĞÜ İDDİA EDİLİYOR

AKP'li olduğu bilinen ve bölgede Antalya kanalizasyon çamurlarını tarlalara döktürdüğü ileri sürülen Hamdi Sarıca'nın yeniden güreş ağası olduğu ortaya çıktı. İşte Hamdi Sarıca'nın güreş ağası olduğuna ilişkin DHA haberi.

KAÇAK GEYİK AVCISI GÜREŞ AĞASI NASIL OLABİLİYOR

3 Eylül tarihinde 29'uncusu gerçekleşecek Geleneksel Korkuteli Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde komiteyi oluşturacak ekip, Belediye Başkanı Hasan Gökce ve güreş ağası Hamdi Sarıca'nın başkanlığında yemekte bir araya geldi.

KAÇAK AVDAN YARGILANDI MI,CEZA ALDI MI ?

Ağalık yemeği adı altında Baraj üstü Gölbaşı Dinlenme Tesisleri'nde yapılan toplantıda, hazırlıklar hakkında bilgi verildi. Belediye Başkanı Gökce ve komite üyeleri, güreşlerin en iyi şekilde gerçekleşmesi için gerekenlerin yapılacağını belirtti. 

KAÇAK GEYİK AVCISINA BAŞKANDAN TEŞEKKÜR

Başkan Gökce, güreşler için gerekli hazırlıkları belediye ve güreş ağası ile koordineli başlattıklarını belirterek, "Sağlıklı ve güzel bir organizasyona imza atmak için gayret gösteren komite üyelerine teşekkür ediyorum. Yıllardır siz güreşseverler tarafından oluşturulan komite ile en güzel organizasyonu yapamaya çalışıyor ve her yıl daha da güzel güreş organizasyonu yapıyoruz. Yaklaşık 60 başpehlivanımız güreşlerimize renk katacak.

İŞTE KAÇAK AVIN BELGESİ

11-061.jpg

KÖTÜ ÖRNEK OLMAYACAK MI?
 
Özellikle Kırkpınar'da 32'ye kalmış tüm güreşçiler bu yıl Korkuteli Altın Kiraz başpehlivanlığını kazanabilmek için mücadele edecek" diye konuştu.

Hamdi Sarıca da ata sporunu yaşatmayı amaçlayan ve Kırkpınar tadında organize edilen Korkuteli Altın Kiraz Güreşleri'nin ağası olmaktan gurur duyduğunu ifade etti. Güreş ağası Sarıca, ağalık bedeli olan 200 bin TL'yi Belediye Başkanı Hasan Gökce'ye teslim etti.

İlgili Haberler