Antalya'da genç kadın öldüren kişi aynı yerde intihar etti

Antalya'da genç kadın öldüren kişi aynı yerde intihar etti

Hemen her gün yurdun bir başka köşesinde meydana gelen kadın cinayetlerinde sıra bu sabah Antalya'da yaşandı, Simge Yıldız adlı genç kadın kimliği henüz bilinmeyen bir erkek tarafından sokak ortasında öldürüldü.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde,  bir kişi araç içinde başlayan tartışmanın ardından kaçmaya çalışan Simge Yıldız adlı nişanlısını pompalı tüfekle öldürdükten sonra aynı tüfekle intihar etti.

KİRALIK ARAÇ İÇERİSİNDE TARTIŞMAYA BAŞLADILAR

Edinilen bilgiye göre olay, Muratpaşa ilçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Şehitler Parkı'nda, saat 08.15 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre henüz ismi öğrenilemeyen bir kişi kiralık bir otomobil içinde nişanlısı olduğu belirtilen Sinem Y. ile tartışmaya başladı.

KAÇMAYA ÇALIŞTI

Tartışmanın ardından araçtan inip kaçmaya başlayan Sinem Y.'nin arkasından pompalı tüfekle koşan genç ateş açtı. Açılan ateş sonucu Sinem Y. yere yığılırken, ismi öğrenilemeyen genç bu kez pompalı tüfekle intihar etti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Sinem Y. ve gencin öldüğünü belirledi.

Olayla ilgili incelemeler sürüyor.

CHP ADAYLARI, AYŞEN GURUDA SAĞLIĞI, ALİ KOÇ'TAN AÇIKLAMA GÜNÜN ÖZETLERİ

gunun-ozetleri-009.jpg

İlgili Haberler