ANTALYA'DA BORÇ KAVGASI ; 1 ÖLÜ 1YARALI

ANTALYA'DA BORÇ KAVGASI ; 1 ÖLÜ 1YARALI

Krizin en çok etkilediği Antalya'dan gelen haberde gencecik bir insan alacak verecek davasına hayatını kaybetti. İşte o haber.

Türkiye'de yaşanan ekonomik vatandaşların alalcak verecek yüzünden kanlı kavgalarına sahne oluyor. Gün geçmiyor ki alacak verecek ya da para yüzünden kan dökülmesin. Krizin en çok etkilediği Antalya'dan gelen haberde gencecik bir insan alacak verecek davasına hayatını kaybetti. İşte o haber.

1 ÖLÜ 1 YARALI

Antalya’da alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 31 yaşındaki Burhan Oral öldü, 52 yaşındaki Halil Türkmen yaralandı.
Olay, saat 15.00 sıralarında Konyaaltı İlçesi, Çakırlar yolu Boğaayı taş ocakları yakınında meydana geldi. 

YOLDA KARŞILAŞTILAR

Tüp bayiliği yapan Burhan Oral, çalışanı Halil Türkmen ile birlikte tüp dağıtırken, yolda M.U. ile karşılaştı. Aralarında alacak- verecek anlaşmazlığı olduğu belirtilen Oral ile M.U. arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında M.U., yanındaki tabancayla Burhan Oral ve Halil Türkmen'e ateş etti. 

OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Burhan Oral olay yerinde yaşamını yitirdi, Halil Türkmen ise çağırılan ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.
Cinayet zanlısı M.U., jandarma tarafından gözaltına alındı.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı