ANKARA'DA LÜKS OTELDE DÜĞÜNE KANLI SALDIRI; 2 ÖLÜ 2 YARALI

ANKARA'DA LÜKS OTELDE DÜĞÜNE KANLI SALDIRI; 2 ÖLÜ 2 YARALI

Ankara'nın Konya yolu üzerinde bulunan bir otelde yapılan sünnet düğününe silahlı saldırı düzenlendi. 2 kişi öldü 2 kişi yaralı.

Ankara Çankaya İlçesi Konya Yolu üzerinde bir otelde yapılan sünnet düğününe silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırganların kayıplara karıştığı olayda 2 kişi hayatını kaybetti.        

SALDIRGANLAR KAÇTI

Mevlana Bulvarı üzerinde bulunan bir otelde gerçekleştirilen sünnet düğününde, kimliği belirlemeyen 2 kişi tarafından davetlilerin üzerine ateş açıldı.  Saldırganlar, yaşanan arbedenin ardından kırmızı renkli bir araçla olay yerinden kaçarken, Celal A., Soner Y., E.A. ve S.T. ağır yaralandı.

2 AĞIR YARALI KURTARILAMADI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi geldi. Hızla yaralılara müdahalede bulunan sağlık ekipleri, yaralıları tedavi edilmek üzere ambulansla hastaneye götürdü.  Celal A. ve Soner Y., tüm uğraşlara rağmen hayatını kaybetti. 

sunnet-dugunune-silahli-saldiri-2-olu-2-yarali-8445663.jpeg

SALDIRININ NEDENİ GİZEMİNİ KORUYOR

Polis ekipleri, hastane önünde güvenlik önlemi alırken, hastane önünde toplanan yakınlar da sinir krizleri geçirdi. Polis ekipleri, saldırganların yakalanması için soruşturma başlattı.

İlgili Haberler